DOLAR 32,4419 0.05%
EURO 34,7577 -0.17%
ALTIN 2.422,63-0,49
BITCOIN 20503361,39%
Kayseri
20°

PARÇALI BULUTLU

13:06

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

X
Başkan Büyükkılıç Sarız da

Başkan Büyükkılıç Sarız da

Kayseri büyükşehir belediye başkanı Memduh Büyükkılıç Sarız İlçesinde inceleme yaptı

ABONE OL
Eylül 24, 2022 07:47
Başkan Büyükkılıç Sarız da
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanımız Dr. Memduh BÜYÜKKILIÇ, Genel Sekreter Yardımcısı Sayın Bayar ÖZSOY ile birlikte Ilçemizi ziyaret etti ve koronavirüs önlemlerine ilişkin açıklamalarda bulundu.

Büyükşehir Belediye Başkanımız Dr. Memduh BÜYÜKKILIÇ , öncelikle ilçe esnafını kolaylıklar dileyerek geçmiş bayramlarını kutladı.
Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh BÜYÜKKILIÇ da ilçelerde yapılan çalışmalarla ilgili bilgi almak ve ihtiyaçları tespit etmek için ziyaret ettiklerini ifade ederek her ilçede olduğu gibi Sarız’da da samimi  bir şekilde karşılandıklarını söyledi. 
İlçe Belediye Başkanlığımızı ziyaretiyle devam eden toplantıda;
Sarız Belediye Başkanımız Baki BAYRAK Başkan BÜYÜKKILIÇ ’ı Sarız'da görmekten duydukları memnuniyeti dile getirerek, “İlçemizi sık sık ziyaret ediyor ve yanımızda olduğunuzu hissettiriyorsunuz. Koronavirüsle mücadelede verdiğiniz destek ve her türlü belediye hizmetlerinde yanımızda olduğunuz için ve bu nazik ziyaretletinden dolayı çok teşekkür ediyoruz” dedi.

BAKİ BAYRAK 
Sarız Belediye Başkanı

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.