DOLAR 32,4158 -0.07%
EURO 34,8196 0.2%
ALTIN 2.430,65-0,31
BITCOIN 2018968-2,86%
Kayseri
18°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X
BAŞKAN BÜYÜKKILIÇ, ÖZHASEKİ İLE BİRLİKTE GENÇLERLE BULUŞTU

BAŞKAN BÜYÜKKILIÇ, ÖZHASEKİ İLE BİRLİKTE GENÇLERLE BULUŞTU

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki ile birlikte AK Parti Kayseri Gençlik Kolları’nın düzenlediği “Gençlik Buluşması”nda gençlerle buluştu.

ABONE OL
Eylül 25, 2022 12:37
BAŞKAN BÜYÜKKILIÇ, ÖZHASEKİ İLE BİRLİKTE GENÇLERLE BULUŞTU
0

BEĞENDİM

ABONE OL

AK Parti Kayseri İl Gençlik Kolları’nın Talas Paraşüt Alanı’nda düzenlediği “Gençlik Buluşması”na Başkan Büyükkılıç’ın yanı sıra, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Yerel Yönetimler Başkanı Mehmet Özhaseki, AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Lokman Ertürk ve TBB Genel Sekreteri Birol Ekici, AK Parti Kayseri İl Başkanı Şaban Çopuroğlu, Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın, AK Parti Kocasinan İlçe Başkanı Hüseyin Okandan ve gençler katıldı.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde bir taraftan yatırımlar yapıldığını, bir taraftan da savunma sanayisinin güçlendirildiğini, ayrıca araştırma geliştirme çalışmaları gerçekleştirildiğini vurgulayarak, yerel yönetimlerin gençler için de çok güzel işlere imza attığını ifade etti.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.