DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 20779721,34%
Kayseri
21°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X
Başkan Büyükkılıç: “Önümüzdeki dönem de tekrardan 17-0’a hazırız”

Başkan Büyükkılıç: “Önümüzdeki dönem de tekrardan 17-0’a hazırız”

ABONE OL
Mart 2, 2024 17:21
Başkan Büyükkılıç: “Önümüzdeki dönem de tekrardan 17-0’a hazırız”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

AK Parti Kayseri İl Teşkilatı’nca düzenlenen Teşkilat Buluşması’nda konuşan Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, “Birlik beraberlik ve dayanışmamızdan ötürü bütün teşkilatımızı tebrik ediyorum. Yıllardır hizmet ettiğimiz bu anlayış içerisinde söylüyoruz ki; Kayseri, Cumhur’un kalesidir. Bu çalışmaları da tüm ilçelerimizde yapmak suretiyle tekrardan kendimizi kanıtlayacağız. Sizlere minnettarız, desteklediniz ve ‘17-0’ dediniz. Bizler, sizleri mahcup etmedik, inşallah önümüzdeki dönemde de tekrardan 17-0’a varız” dedi.
Adalet ve Kalkınma Partisi Kayseri İl Teşkilatı’nca yerel seçimler kapsamında ‘Teşkilat Buluşması’ programı gerçekleştirildi. Programa; Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, AK Parti İl Başkanı Fatih Üzüm, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Başkanı Seyit Demirezen, ilçe belediye başkanları, il başkan yardımcıları, ilçe başkanları ve partililer katıldı.
‘KAYSERİ, CUMHUR’UN KALESİDİR’
Kayseri’nin Cumhur İttifakı’nın kalesi olduğunu ifade eden ve 5 yıl önce olduğu yeniden 17 belediyeyi de kazanacaklarını vurgulayan Başkan Büyükkılıç, “Gerçekten teşkilatımızın her kademesinde adeta yıllarca hizmet etmiş olan hiçbir kardeşimizi dışlamamak suretiyle bir araya geldik. Bu noktada birlik beraberlik ve dayanışmamızdan ötürü bütün teşkilatımızı tebrik ediyorum. Yıllardır hizmet ettiğimiz bu anlayış içerisinde söylüyoruz ki; Kayseri, Cumhur’un kalesidir. Bu çalışmaları da tüm ilçelerimizde yapmak suretiyle tekrardan kendimizi kanıtlayacağız. Sizlere minnettarız, desteklediniz ve ‘17-0’ dediniz. 16 ilçe belediye başkanımızla el ele vererek, kimseyi ayrıştırmadan ve ötekileştirmeden gereğini yapmaya çalıştık. Bizler, sizleri mahcup etmedik, inşallah önümüzdeki dönemde de tekrardan 17-0’a varız” diye konuştu.
‘KAYSERİ, YILDIZLARLA DOLU 5 YIL DAHA YAŞAYACAK’
Kayseri’de istikrarın sürmesi adına ilçe belediye başkanlarıyla büyükşehirin uyum içerisinde çalışması gerektiğini söyleyen İl Başkanı Fatih Üzüm, 16 ilçe belediyesi ve büyükşehir olmak üzere 17 belediyeyi yeniden kazanacaklarını ifade ederek “Bizlerin maceraperestlere, hayal tüccarlarına, acemilere Kayseri’de verilecek bir tek dahi oy yok. Gerçek belediyecilik, Cumhur İttifakı’dır. Bizler teşkilatlarımıza, gençlik ve kadın kollarımıza çok değer veriyoruz. 17-0’ın olduğu yerde muhalefet bunu anlayamaz, öğrenemeyecekler de, yine kazanacağız. Bizim bütün il ve ilçelerde adaylarımız tektir, başka aday yoktur. AK Parti logosunun bulunduğu yerde AK Parti’ye, Milliyetçi Hareket Partisi’nin olduğu yerde Milliyetçi Hareket Partisi’ne gönül rahatlığıyla oyumuzu vereceğiz. Allah’ın izniyle tekrardan 17-0 yapacağız. Kayseri’de istikrarın sürmesi, belediye başkanlarımızın büyükşehir ile birlikte uyum içerisinde çalışması için çok önemlidir. Nasıl ki bütün ilçelere hizmet edildiyse ve kalkındırılmışsa buradaki 16 belediye başkanımız ve Başkan Büyükkılıç’ın önderliğinde, teşkilatımızın da destekleriyle Kayseri, yıldızlarla dolu 5 yıl daha yaşayacak” şeklinde konuştu.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.