DOLAR 32,3400 -0.07%
EURO 34,8790 0.06%
ALTIN 2.392,77-0,15
BITCOIN 20668151,50%
Kayseri
11°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X
BAŞKAN BÜYÜKKILIÇ’IN ÖNERİSİNE BAKAN’DAN “YEŞİL IŞIK

BAŞKAN BÜYÜKKILIÇ’IN ÖNERİSİNE BAKAN’DAN “YEŞİL IŞIK

Bakan Varank, toplantının açılışında, Kayseri heyetiyle kendisini buluşturan Başkan Büyükkılıç’a teşekkür ederek, Kayseri’nin ülke genelindeki önemine işaret etti. Kayseri’nin gerek coğrafi konum gerekse müteşebbis ruhlu insanların varlığıyla istihdam ve üretim odaklı çok önemli bir konuma sahip olduğunu kaydeden Bakan Varank, “Kayseri’nin altyapısına, aklına ve çalışkanlığına her zamankinden daha fazla ihtiyaç var. Kayseri en önemli paydaşımızdır” dedi.

ABONE OL
Eylül 24, 2022 07:43
BAŞKAN BÜYÜKKILIÇ’IN ÖNERİSİNE BAKAN’DAN “YEŞİL IŞIK
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank ile “Kayseri Zirvesi” yapıldı

BAŞKAN BÜYÜKKILIÇ’IN ÖNERİSİNE BAKAN’DAN “YEŞİL IŞIK”

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç’ın talebi üzerine video konferans yöntemiyle “Kayseri Zirvesi” yaptı. Kayseri’de ilk kez koronavirüs sürecinin etkisiyle Başkan Büyükkılıç tarafından dile getirilen “Sağlık OSB ya da Sağlık Vadisi” konusu Bakan Varank tarafından da kabul görerek potansiyel değerlendirmesi yapılmasına yönelik Orta Anadolu Kalkınma Ajansı’na talimat verildi.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.