DOLAR 32,3460 -0.07%
EURO 34,8666 0.16%
ALTIN 2.391,85-0,19
BITCOIN 19941174,22%
Kayseri
14°

HAFİF YAĞMUR

02:00

YATSI'YA KALAN SÜRE

X

Başkan Büyükkılıç ilçeleri gezdi

İncesu, Yeşilhisar ve Yahyalı ziyaretlerinde hem başkanlarla koordinasyonu sağladı hem de ilçe sakinleriyle bir araya geldi. BAŞKAN BÜYÜKKILIÇ’TAN İLÇELERE YAKIN MARKAJ Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, İncesu, Yeşilhisar ve Yahyalı İlçelerini ziyaret ederek, hem belediye başkanları ile yapılan çalışmaları değerlendirdi hem de ilçe sakinleriyle bir araya geldi.

ABONE OL
Eylül 24, 2022 13:05
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İlçe ziyaretlerine ilk olarak İncesu ile başlayan Başkan Büyükkılıç, burada esnafları tek tek gezerek sohbet etti ve hayırlı işler temennisinde bulundu.

 

İncesu Belediyesi’ni de ziyaret eden Başkan Büyükkılıç, “Dayanışmanın ve birlikte olmanın bereket olduğu anlayışı ile çalışmaların en güzel örneklerini yaşıyoruz. Sağ olsun katkılarından dolayı başkanımıza teşekkür ediyorum” dedi. Ayrıca ziyarette hazır bulunan AK Parti İncesu İlçe Başkanı Hamit Korkmaz’ı da tebrik eden Başkan Büyükkılıç, yeni seçilen Korkmaz’a hayırlı olsun dileklerini iletti. İncesu Belediye Başkanı Mustafa İlmek’te destekleri ve ziyaretlerinden dolayı Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç’a teşekkürlerini iletti.

 

“YEŞİLHİSAR SANAYİ VE TURİZMDE HIZLA GELİŞİYOR”

 

Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.