DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 20625070,97%
Kayseri
25°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X
BAŞKAN BÜYÜKKILIÇ: “ENGELLERİ ORTADAN KALDIRMAK İÇİN HİZMET EDİYORUZ”

BAŞKAN BÜYÜKKILIÇ: “ENGELLERİ ORTADAN KALDIRMAK İÇİN HİZMET EDİYORUZ”

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, 10-16 Mayıs Engelliler Haftası dolayısıyla mesaj yayımlayarak, “Büyükşehir Belediyesi olarak, her zaman engelli vatandaşlarımızı düşünüyor, o

ABONE OL
Eylül 25, 2022 12:58
BAŞKAN BÜYÜKKILIÇ: “ENGELLERİ ORTADAN KALDIRMAK İÇİN HİZMET EDİYORUZ”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

nların da faydalanabileceği hizmetlerimizi hayata geçiriyoruz. Tüm engelleri ortadan kaldırmak için hizmet ediyoruz” dedi.

Başkan Büyükkılıç, 10-16 Mayıs tarihleri arasında farkındalık oluşturmak için kutlanan ve özel bir hafta olan Engelliler Haftası dolayısıyla mesaj yayımladı. Mesajında, sağlıklı her insanın ayrıca engelli adayı olabileceğini hatırlatan Başkan Büyükkılıç, “Bir saniye sonrasında ne olacağımızı bilmediğimiz bu dünyada hepimiz birer engelli adayıyız. Sağlıklı her insan, her an engelli bir birey olma adayıdır. Her zaman bunun bilincinde olmalı ve engelli vatandaşlarımız ile el ele vererek onların toplum hayatında her şartta var olabilmelerini sağlamak ve tüm engelleri ortadan kaldırmak için gayret göstermeliyiz. En büyük engel sevgisizliktir. Engelli bireylerimiz çok hassas insanlardır. Bu yüzden, bizlerin yaklaşımları da bu anlamda hassas olmalıdır. Büyükşehir Belediyesi olarak, her zaman engelli vatandaşlarımızı düşünerek, hizmetlerimizi gerçekleştiriyoruz. Engelli kardeşlerimizden gelen taleplere her zaman öncelik veriyoruz” diye konuştu.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.