DOLAR 32,4158 -0.07%
EURO 34,8196 0.2%
ALTIN 2.430,65-0,31
BITCOIN 2018968-2,86%
Kayseri
18°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X
BAŞKAN BÜYÜKKILIÇ, EĞİTİM-BİR-SEN YÖNETİMİYLE BİR ARAYA GELDİ

BAŞKAN BÜYÜKKILIÇ, EĞİTİM-BİR-SEN YÖNETİMİYLE BİR ARAYA GELDİ

ABONE OL
Eylül 26, 2023 12:37
BAŞKAN BÜYÜKKILIÇ, EĞİTİM-BİR-SEN YÖNETİMİYLE BİR ARAYA GELDİ
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Kayseri Eğitimciler Birliği Sendikası (Eğitim-Bir-Sen) Şube Başkanı Mehmet Emin Aslantürk ve sendika yönetimiyle bir araya geldi.

Anadolu’nun lider şehri Kayseri’nin sporda, kültürde, bilimde altyapısını güçlü tutmaya her zaman özen gösteren Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, eğitim alanında da aynı özveri ve gayreti sürdürüyor. Bu anlamda, Başkan Büyükkılıç, hizmetlerini etkin şekilde sürdürebilmek amacıyla kamu kurum kuruluşları ve Sivil Toplum Kuruluşları ile istişarelerde bulunarak, bir araya gelmeye de devam ediyor.

Eğitim Bir-Sen Kayseri Şube Başkanı Mehmet Emin Aslantürk ve sendika yönetimi Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç’a nezaket ziyaretinde bulundu.

Başkanlık makamında gerçekleşen ziyarette, eğitimcilerin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Büyükkılıç, Başkan Aslantürk ve yönetimine çalışmalarında başarılar diledi.

Eğitim Bir-Sen Kayseri Şube Başkanı Mehmet Emin Aslantürk de Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç’a eğitim alanında yaptığı desteklerden dolayı teşekkür etti.

Ziyarette, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Hüseyin Beyhan ve Genel Sekreter Yardımcısı Serdar Öztürk de hazır bulundu.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.