DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 20681110,96%
Kayseri
23°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X

BAŞKAN BÜYÜKKILIÇ BÜNYAN MUHTARLARIYLA BULUŞTU

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Vali Şehmus Günaydın ile birlikte Bünyan muhtarlarına yönelik düzenlenen istişare toplantısına katıldı. Başkan Büyükkılıç, “Yerel yönetimler olarak yapmamız gerekenlerini yapacağız, sonuçta el ele, gönül gönüle dayanışma içerisinde çalışarak, ilçelerimizin huzuru ve konforunu artıracağız” dedi.

ABONE OL
Eylül 24, 2022 10:53
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Bünyan muhtarlarına yönelik düzenlenen istişare toplantısında salgınla mücadeleye devam ettiklerini ve bu konuda tedbiri kimsenin elden bırakmaması gerektiğini vurgulayan Başkan Büyükkılıç, “Doktor kardeşiniz olarak söylüyorum. Bu işin şakasının olmadığını, herkesin rahatlıkla taşıyıcı olabileceğini, bu işin yaşının da olmadığını yakın zamanda vefat eden 21 yaşında vakaların olduğunu biliyorum. O açıdan ‘bana bir şey olmaz’ mantığını unutalım. Hepimize her şey olabilir. Biz tedbir alacağız. Takdir Allah’ın. Pes etmek yok, tedbir almak var. Bünyan’ımızın çalışkan, kıymetli belediye başkanı bizlerle uyumlu bir şekilde çalışmaları sürdürüyor. Bizler de kendisiyle bu koordinasyonu sağlayarak, yerel yönetimler olarak yapmamız gerekenlerini yapacağız, sonuçta el ele, gönül gönüle dayanışma içerisinde çalışarak,  ilçelerimizin huzuru konforunu esirgememiş olacağız. Şehit yakınımız Yahya Kemal Abimiz, sizlere de gani gani Cenabı Allah rahmet eylesin. Şehitler diyarı Bünyanımız gurur kaynağımız.” diye konuştu.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.