DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 20694821,45%
Kayseri
25°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X
BAŞKAN BÜYÜKKILIÇ: “AMACIMIZ İNSANLIĞA HİZMET”

BAŞKAN BÜYÜKKILIÇ: “AMACIMIZ İNSANLIĞA HİZMET”

ABONE OL
Aralık 14, 2022 11:55
BAŞKAN BÜYÜKKILIÇ: “AMACIMIZ İNSANLIĞA HİZMET”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

 

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, AK Parti Kocasinan Teşkilatı’nın İlçe Yönetim Kurulu Toplantısı’na katılarak teşkilat üyeleriyle bir araya geldi. Toplantıda konuşan Başkan Büyükkılıç, “Amacımız insanlığa hizmettir” dedi.

AK Parti Kocasinan İlçe Başkanlığı Yönetim Kurulu Toplantısı’na katılan Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, teşkilat üyeleri ile bir araya geldi. AK Parti Kocasinan İlçe Başkanlığı’nda gerçekleşen toplantıya Başkan Büyükkılıç’ın yanı sıra Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, AK Parti Kocasinan İlçe Başkanı Hüseyin Okandan ve teşkilat üyeleri katıldı.

Toplantıda konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, her yerde bulunma anlayışı içerisinde hizmetleri yerinde görmeye özen gösterdiklerini belirterek, “Masa başından ziyade her yerde bulunma anlayışı içerisinde gönüllerde yer etmeye, dualarını almaya, hizmetlerimizi yerinde görmeye özen gösteriyoruz” dedi.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.