DOLAR 32,3400 -0.07%
EURO 34,8790 0.06%
ALTIN 2.392,77-0,15
BITCOIN 2061135-0,28%
Kayseri
11°

HAFİF YAĞMUR

16:58

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

X
BAŞKAN BÜYÜKKILIÇ’A ZİYARET

BAŞKAN BÜYÜKKILIÇ’A ZİYARET

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Macaristan Ankara Büyükelçisi Viktor Matis ve beraberindeki heyeti ağırladı. Büyükelçi Matis, “Kayseri hem ikili ilişkilerde hem de Türkiye de önemli bir şehir olduğundan dolayı bizim için çok önemli bir şehir” diyerek, Başkan Büyükkılıç’ı Macaristan’da ağırlayacaklarını söyledi.

ABONE OL
Eylül 25, 2022 11:51
BAŞKAN BÜYÜKKILIÇ’A ZİYARET
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Başkan Büyükkılıç, bir dizi temaslarda bulunmak üzere Kayseri’ye gelen Macaristan Ankara Büyükelçisi Viktor Matis ve Türk Macar İşadamları Derneği Başkanı ve Macaristan Kayseri Fahri Konsolosu Osman Şahbaz ile beraberindeki heyeti, Büyükşehir Belediyesi Başkanlık giriş kapısında çiçeklerle karşıladı.

Başkan Büyükkılıç, Macaristan Ankara Büyükelçisi Viktor Matis ile birlikte, Büyükşehir Belediyesi Başkanlık Giriş Salonu’nda KAYMEK Geleneksel Türk İslam Sanatları Sergisi’nin açılışını yaptı. Büyükelçi Matis, 69 kursiyerin yapmış olduğu 70 eserin yer aldığı sergiyi hayranlıkla gezdi. Başkan Büyükkılıç, sergi hakkında bilgiler verirken, konuk büyükelçi, el emeği göz nuru eserleri ilgiyle inceledi. Büyükkılıç, Matis’e tezhip sanatı ile hazırlanan Osmanlı tuğrasının olduğu tablo hediye etti.

Sergi gezisinin ardından Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Macaristan Ankara Büyükelçisi Viktor Matis ve beraberindeki heyet ile birlikte başkanlık makamına geçti.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.