DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 20797541,51%
Kayseri
21°

PARÇALI BULUTLU

13:07

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

X
BAŞKAN BÜYÜKKILIÇ, 8. ERCİYES MÜKEMMELLİK ZİRVESİ’NE KATILDI

BAŞKAN BÜYÜKKILIÇ, 8. ERCİYES MÜKEMMELLİK ZİRVESİ’NE KATILDI

ABONE OL
Ekim 19, 2022 13:13
BAŞKAN BÜYÜKKILIÇ, 8. ERCİYES MÜKEMMELLİK ZİRVESİ’NE KATILDI
0

BEĞENDİM

ABONE OL

 

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Türkiye Kalite Derneği (KalDer) Kayseri Şubesi tarafından gerçekleştirilen 8. Erciyes Mükemmellik Zirvesi’ne katıldı. Başkan Büyükkılıç, “Kayseri’mizin yeni ve açık şehir olduğunu, her alanda ‘ben varım’ diyen bir yaklaşım sergilediğini vurgulamak istiyorum” dedi.

Kayseri Ticaret Odası (KTO) Konferans Salonu’nda Türkiye Kalite Derneği (KalDer) Kayseri Şubesi tarafından “Geleceğe Açılan Kapı” mottosuyla gerçekleştirilen 8. Erciyes Mükemmellik Zirvesi’ne Başkan Büyükkılıç’ın yanı sıra, Garnizon Komutanı Tuğg. Haldun Taşan, 12. Hava Ulaştırma Ana Üs Komutanı Tuğgeneral Vedat Öncel, Kayseri Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kurtuluş Karamustafa, Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Kayseri Ticaret Odası Başkanı Ömer Gülsoy, Kayseri Sanayi Odası Başkanı Mehmet Büyüksimitci, Kayseri İl SGK Müdürü Hacı Ali Hasgül, Kayseri Erciyes A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Murat Cahit Cıngı, Türkiye Kalite Derneği (KalDer) Yönetim Kurulu Başkanı Yılmaz Bayraktar, KalDer Kayseri Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Erkut Korkmaz ve çok sayıda davetli katıldı.

Başkan Büyükkılıç, 8. Erciyes Mükemmellik Zirvesi’nde yaptığı açıklamada, bu anlamlı çalışmada emeği geçenlere teşekkür ederek, inovatif, dijitalizasyon ve mükemmellik gibi konular içerisinde çok sayıda uygulamalar yapıldığını anlatarak, “E-ticaret diyoruz, e-ticaret olmazsa olmaz demeye başladık, bu şekliyle ticaretimizdeki anlayışın değişmesi gerektiğini vurguluyoruz. Yeşil mutabakat diyoruz, yenilebilir enerjiyi önemsediğimizi vurguluyoruz. Artık şehirler, ülkeler, kurum ve kuruluşlar yarışıyor. Bu yarışta siz kendinizi, anlayışınızı, ekibinizi yenilemezseniz, geri kalırsınız” diye konuştu.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.