DOLAR 32,3830 -0.18%
EURO 34,7699 0.05%
ALTIN 2.428,42-0,41
BITCOIN %
Kayseri
23°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X
Başkan Arslan muhtarlarla bir araya geldi

Başkan Arslan muhtarlarla bir araya geldi

ABONE OL
Ekim 24, 2023 17:08
Başkan Arslan muhtarlarla bir araya geldi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Akkışla Belediye Başkanı Ayhan Arslan “19 Ekim Muhtarlar Günü” dolayısıyla KAYMEK’te hazırlanan programda muhtarlara hitap etti. Muhtarların yerel yönetimle vatandaşlar arasında iletişim köprüsü görevini üstlendiğini ifade eden Başkan Arslan, “Muhtarlarımız demokrasinin en temel taşıdır” dedi.

Akkışla Belediye Başkanı Ayhan Arslan “19 Ekim Muhtarlar Günü” dolayısıyla Kayseri Mesleki Eğitim ve Kültür A.Ş (KAYMEK) tarafından hazırlanan programda muhtarlarla bir araya geldi. Muhtarlarla birlikte; İlçe Kaymakamı Mehmet Gülseven’in, meclis üyelerinin ve kurum amirlerinin katıldığı toplantıda Başkan Arslan, “Akkışlamızda 15 mahallemiz var. Her mahallemize ihtiyaçları doğrultusunda eşit hizmet götürmeye gayret gösteriyoruz. Asli görevlerimiz yanında kültürden, spora kent merkezinde ne yapıyorsak aynı hizmetleri mahallelerimize de taşıyoruz. Akkışla Belediyesi olarak ilgili tüm birimlerimiz vasıtasıyla halkımızın talep ve isteklerini hızlı bir şekilde çözüyoruz. Tabi bu noktada en önemli yol arkadaşlarımız muhtarlarımız. Vatandaşlarımızla aramızda iletişim köprüsü görevini üstleniyorlar. Bölge halkının sorunlarını ve taleplerini takip ederek bizleri bilgilendiriyorlar. Biz de muhtarlarımızın talepleri doğrultusunda vatandaşlarımızın sorunlarının giderilmesi için çözüm üretiyoruz. Bölgemizin kalkınmasında büyük emekleri olan muhtarlarımızla yan yana çalışmaya ve halkımıza hizmet ulaştırmaya devam edeceğiz. Bu duygu ve düşüncelerle demokrasinin en temel taşı muhtarlarımızın 19 Ekim Muhtarlar Günü’nü kutlar, çalışmalarında başarılar dilerim” ifadelerine yer verdi.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.