DOLAR 32,4901 0.08%
EURO 34,9386 0.43%
ALTIN 2.429,86-0,34
BITCOIN 2025702-2,53%
Kayseri
21°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X

BAŞKAN ALTUN, YOL ÇALIŞMALARINI İNCELEDİ

BAŞKAN ÖZKAN ALTUN, YOL ÇALIŞMALARINI İNCELEDİ Bünyan Belediye başkanı Özkan Altun, Gergeme mahallesinde yol yapım çalışmalarını inceledi. Başkan Altun yapılan çalışmayı değerlendirerek "Gergeme Mahallemizde, Bünyan İleri Biyolojik Atıksu Arıtma Tesisi ve Bal Ormanı'nın da bulunduğu Yuva Dere mevkiinde Büyükşehir Belediyemiz ile birlikte yaptığımız yol genişletme ve dolgu çalışmasını Mahalle Muhtarımız Mustafa Civelek ile birlikte inceledik. Yapılan genişletme çalışması, malzeme serimi ve tesviyesi sonrası yol asfalt serimine hazır hale geldi. Emeği geçenlere ve mesai arkadaşlarıma teşekkür ediyorum."dedi. Mahalle Muhtarı Mustafa Civelek ise yapılan çalışmadan duyduğu memnuniyeti ifade ederek Başkan Altun ve emeği geçenlere teşekkür etti.

ABONE OL
Eylül 24, 2022 16:08
0

BEĞENDİM

ABONE OL

BAŞKAN ÖZKAN ALTUN, YOL ÇALIŞMALARINI İNCELEDİ
Bünyan Belediye başkanı Özkan Altun, Gergeme mahallesinde yol yapım çalışmalarını inceledi.
Başkan Altun yapılan çalışmayı değerlendirerek “Gergeme Mahallemizde, Bünyan İleri Biyolojik Atıksu Arıtma Tesisi ve Bal Ormanı’nın da bulunduğu Yuva Dere mevkiinde Büyükşehir Belediyemiz ile birlikte yaptığımız yol genişletme ve dolgu çalışmasını Mahalle Muhtarımız Mustafa Civelek ile birlikte inceledik. Yapılan genişletme çalışması, malzeme serimi ve tesviyesi sonrası yol asfalt serimine hazır hale geldi. Emeği geçenlere ve mesai arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.”dedi.
Mahalle Muhtarı Mustafa Civelek ise yapılan çalışmadan duyduğu memnuniyeti ifade ederek Başkan Altun ve emeği geçenlere teşekkür etti.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.