DOLAR 32,3847 -0.12%
EURO 34,6785 -0.38%
ALTIN 2.409,46-1,04
BITCOIN 2016569-0,21%
Kayseri
19°

PARÇALI AZ BULUTLU

13:06

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

X

Başkan Altay Meram Yeraltı Katlı Otoparkı İnşaatını İnceledi

Başkan Altay Meram Yeraltı Katlı Otoparkı İnşaatını İnceledi: “Yeniden Hızlı Bir Başlangıç Yapıyoruz.” Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, pandemi nedeniyle yapımına ara verilen Meram Son Durak bölgesindeki yeraltı katlı otopark inşaatında incelemelerde bulundu. Yarım kalan işlerin tamamını bir an önce bitirmek için yoğun bir gayret ve çaba içerisinde olduklarını, yeniden hızlı bir başlangıç yaptıklarını belirten Başkan Altay, yaklaşık bin araçlık katlı otoparkın tamamlandığında insanların huzurlu bir şekilde araçlarını park edip Meram’ı rahatça gezebilecekleri fiziki bir alan oluşacağını söyledi

ABONE OL
Eylül 24, 2022 11:19
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, pandemi nedeniyle yapımına ara verilen Meram Son Durak bölgesindeki yeraltı katlı otopark inşaatında incelemelerde bulundu. Yarım kalan işlerin tamamını bir an önce bitirmek için yoğun bir gayret ve çaba içerisinde olduklarını, yeniden hızlı bir başlangıç yaptıklarını belirten Başkan Altay, yaklaşık bin araçlık katlı otoparkın tamamlandığında insanların huzurlu bir şekilde araçlarını park edip Meram’ı rahatça gezebilecekleri fiziki bir alan oluşacağını söyledi.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.