DOLAR 32,3829 -0.13%
EURO 34,7954 -0.14%
ALTIN 2.409,92-1,02
BITCOIN 1996413-1,04%
Kayseri
23°

HAFİF YAĞMUR

16:57

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

X

Başkan Altay Hüyük de

Başkan Altay Hüyük’ü Ziyaret Etti Başkan Altay: Konyamız İlçeleriyle Birlikte Yarınlara Hazırlanıyor Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Hüyük’te Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı devam eden mahalle yolu çalışmalarını inceledi, çiftçiler, muhtarlar ve esnaflarla bir araya geldi. Konya'nın tüm ilçeleriyle birlikte yarınlara hazırlandığını belirten Başkan Altay, Hüyük'e 75 milyon liralık yatırım gerçekleştirdiklerini ve 15 milyon çilek fidesi dağıttıklarını vurguladı. Başkan Altay, Hüyük Çileğinin artık sadece Konya’da değil, yurt dışında da tanınır bir marka haline geldiğini söyledi.

ABONE OL
Eylül 24, 2022 13:11
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Hüyük’te Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı devam eden mahalle yolu çalışmalarını inceledi, çiftçiler, muhtarlar ve esnaflarla bir araya geldi. Konya’nın tüm ilçeleriyle birlikte yarınlara hazırlandığını belirten Başkan Altay, Hüyük’e 75 milyon liralık yatırım gerçekleştirdiklerini ve 15 milyon çilek fidesi dağıttıklarını vurguladı. Başkan Altay, Hüyük Çileğinin artık sadece Konya’da değil, yurt dışında da tanınır bir marka haline geldiğini söyledi.
Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Hüyük ilçesinde çeşitli ziyaretler gerçekleştirdi.

Hüyük’te ilk olarak Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı sürdürülen İmrenler Mahalle Yolu çalışmalarını inceleyen Başkan Altay, ardından meyve bahçesi ve çilek tarlasında hasat yapan çiftçilerle bir araya geldi.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.