DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 20739921,23%
Kayseri
21°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X

BANKA PROMOSYONLARI HAYIRLI OLSUN

MELİKGAZİ ÇALIŞANLARININ BANKA PROMOSYONLARI HAYIRLI OLSUN Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu, memurların maaş farkları ile tüm belediye çalışanlarının banka promosyonlarının maaş gününde ödeneceğini söyledi. Belediye çalışanlarının maaş ile ikramiyelerinin her zaman tam ve zamanında ödendiğini hatırlatan Başkan Dr. Mustafa Palancıoğlu "Melikgazi Belediyesi olarak çalışanlarımız olan işçi, şirket işçisi ve memurların maaş ve diğer sosyal alacaklarını tam ve zamanında ödüyoruz. Melikgazi Belediyesi örnek ve referans gösteriliyorsa bunda özverili ve fedakâr çalışanlarımızın büyük katkısı bulunmaktadır. İşçi statüsünde çalışanların devlet ikramiyelerini de her zaman zamanında ödedik." dedi. Başkan Dr. Palancıoğlu, Melikgazi Belediyesinde çalışan memurların 15 günlük farklarının ödeneceğini sözlerine ekledi

ABONE OL
Eylül 24, 2022 16:22
0

BEĞENDİM

ABONE OL

MELİKGAZİ ÇALIŞANLARININ BANKA PROMOSYONLARI HAYIRLI OLSUN

Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu, memurların maaş farkları ile tüm belediye çalışanlarının banka promosyonlarının maaş gününde ödeneceğini söyledi.

Belediye çalışanlarının maaş ile ikramiyelerinin her zaman tam ve zamanında ödendiğini hatırlatan Başkan Dr. Mustafa Palancıoğlu “Melikgazi Belediyesi olarak çalışanlarımız olan işçi, şirket işçisi ve memurların maaş ve diğer sosyal alacaklarını tam ve zamanında ödüyoruz. Melikgazi Belediyesi örnek ve referans gösteriliyorsa bunda özverili ve fedakâr çalışanlarımızın büyük katkısı bulunmaktadır. İşçi statüsünde çalışanların devlet ikramiyelerini de her zaman zamanında ödedik.” dedi.

Başkan Dr. Palancıoğlu, Melikgazi Belediyesinde çalışan memurların 15 günlük farklarının ödeneceğini sözlerine ekledi

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.