DOLAR 32,3756 0.17%
EURO 34,9996 -0.22%
ALTIN 2.324,790,24
BITCOIN %
Kayseri
13°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X
Bakanlıktan Yeni Kimlik, ve Ehliyet Açıklaması Geldi !

Bakanlıktan Yeni Kimlik, ve Ehliyet Açıklaması Geldi !

İçişleri Bakanlığı Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü tarafından bir açıklama yapılarak yeni kimlik, ehliyet ve pasaport hakkında değerlendirmelerde bulunuldu.

ABONE OL
Eylül 24, 2022 03:59
Bakanlıktan Yeni Kimlik, ve Ehliyet Açıklaması Geldi !
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İçişleri Bakanlığı Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü tarafından yeni kimlik, ehliyet ve pasaport hakkında açıklamalarda bulunuldu. Yapılan açıklamada kimlik, ehliyet ve pasaportlar hakkında çıkan haberlere ilişkin değerlendirmelerde bulunuldu.

Kimlik kartı, pasaport ve sürücü belgeleri ile ilgili çıkan haberler hakkında İçişleri Bakanlığı Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada Kimlik Kartı, Pasaport ve Ehliyet değerli kağıt ve harç bedellerinin her yıl olduğu gibi 2020 yılı içerisinde de yeniden değerleme oranında artış yapılarak güncelleneceği ifade edildi.

Ayrıca yapılan açıklamada güncel durumda kullanılan nüfus cüzdanlarının T.C. Kimlik Kartı alıncaya kadar geçerli olduğu, ehliyet için mevcut uygulamada herhangi bir değişiklik yapılmadan yenileme işlemlerine devam edileceği ifade edildi. 

BAKANLIKTAN YAPILAN AÇIKLAMA

Konu hakkında İçişleri Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“T.C. Kimlik Kartı, Pasaport ve Sürücü Belgesi değerli kâğıt ve harç bedellerinin her yıl olduğu gibi 2020 yılı içerisinde de yeniden değerleme oranında artış yapılarak güncelleneceği, halen kullanılmakta olan nüfus cüzdanlarının T.C. Kimlik Kartı alıncaya kadar geçerli olduğu, sürücü belgeleri için mevcut uygulamada herhangi bir değişiklik yapılmadan yenileme işlemlerine devam edileceği, vatandaşlarımızın asılsız haberlere itibar etmemeleri kamuoyuna saygıyla duyurulur”

kamupersoneli.net

    En az 10 karakter gerekli

    Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.