DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 2046460-0,90%
Kayseri
20°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X

Bakan Selçuk’tan yüz yüze eğitim tarihi açıklaması!

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk bakanlığın çalışmaları hakkında açıklamalarda bulundu. Bakan Selçuk açıklamalarında yüz yüze eğitim tarihine ilişkin de değerlendirmelerde bulundu.

ABONE OL
Eylül 24, 2022 15:19
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk yüz yüze eğitim hakkındaki soruya yanıt verdi. Bakan Selçuk açıklamalarında salgının düşüş eğiliminde olduğunu fakat bunun şimdilik yeterli olmadığını, salgının düşüşe geçmesinin umut verdiğini fakat 4 Ocak'ın iyimser bir tarih olduğunu vurguladı.

YÜZ YÜZE EĞİTİM TARİHİ

Konu ile ilgili olarak net bir tarih vermeyen Bakan Selçuk açıklamalarına şöyle devam etti:

“4 Ocak iyimser bir tahmin, esnek bir yapı ile ilerliyoruz. Salgın durumu düşüşe geçince gerekeni yapacağız. Okulların açılması dikkatli olunmasına bağlı, biz hazırız”

Milli Eğitim Bakanı Selçuk açıklamalarında YKS ve LGS ile ilgili de değerlendirmelerde bulundu ve  YKS ve LGS'de öğrencilerin müfredatın tamamından sorumlu olacağını, gerekli tüm kaynak ve anlatımların MEB resmi sayfalarından paylaşıldığını vurguladı.

Uluslararası Eğitim araştırmasında Türkiye'nin ilk kez 500 puanın üzerinde puan aldığını ifade eden Bakan Selçuk, eğitimde atılan tüm adımların bilimsel veriler baz alınarak atıldığını belirtti.

www.kamupersoneli.net

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.