DOLAR 32,3013 -0.12%
EURO 34,8073 -0.03%
ALTIN 2.407,900,62
BITCOIN 21043202,13%
Kayseri

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X

Bakan Koca’dan Kritik Salgın Açıklaması!

Dünya Sağlık Örgütü'nün (DSÖ) Türkiye'nin corona virüsü ile mücadelesine ilişkin yayınladığı rapor hakkında açıklamalarda bulunan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca raporda kararlılıkla uygulanan tedbirler ve çok sektörlü yaklaşım sonucu ulaşılan başarının ele alındığını Türkiye'nin uygulamaları ile birçok ülkeye örnek olduğunu vurguladı.

ABONE OL
Eylül 24, 2022 12:44
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Sağlık Baknaı Fahrettin Koca Dünya Sağlık Örgütü'nün (DSÖ) Türkiye'nin corona virüsü ile mücadelesine ilişkin yayınladığı rapor hakkında önemli açılkamalarda bulundu. Bakan Koca açıklamalarında raporda kararlılıkla uygulanan tedbirler ve çok sektörlü yaklaşım sonucu ulaşılan başarının ele alındığını Türkiye'nin uygulamaları ile birçok ülkeye örnek olduğunu vurguladı. 

Sağlık Bakanı Koca söz konusu açıklamalarını sosyal medya hesabı üzerinden gerçekleştirdi. 

BAKAN KOCA'NIN AÇIKLAMALARI 

Konu ile ilgili olarak Sağlık Bakanı Fahrettin Koca açıklamalarında şu ifadelere yer verdi:

 

“DSÖ, Türkiye’nin KOVID-19’la mücadelesi konusunda, Avrupa bölgesinde ilk olma özelliği taşıyan bir rapor yayınladı. Raporda, kararlılıkla uygulanan tedbirler ve çok sektörlü yaklaşım sonucu ulaşılan başarı ele alınıyor. Rapora göre, Türkiye, uygulamalarıyla birçok ülkeye örnek.”

İşte Türkiye Cumhuriyeti Sağlık Baknaı Fahrettin Koca'nın sosyal medya paylaşımı:

https://www.kamupersoneli.net/

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.