DOLAR 32,2913 -0.59%
EURO 34,7852 -0.35%
ALTIN 2.410,05-0,51
BITCOIN %
Kayseri
21°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X
Bakan Albayrak’tan son dakika açıklaması!

Bakan Albayrak’tan son dakika açıklaması!

Son dakika Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak sosyal medya hesabı üzerinden açıklama yaptı. Bakan Albayrak yaptığı son dakika açıklamasında, "Önce bu salgının üstesinden geleceğiz. Bunu yaparken ekonomimizi, üretimimizi ayakta tutacağız." ifadelerini kullandı.

ABONE OL
Eylül 24, 2022 06:08
Bakan Albayrak’tan son dakika açıklaması!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Türkiye'nin corona virüsü önlemleri kapsamında ekonomisini ayakta tuttmak için peş peşe destek kampanyaları açıklayan Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'tan yeni bir açıklama geldi.

BAKAN ALBAYRAK'tAN SON DAKİKA AÇIKLAMASI

Corona virüsü önlemleri kapsamında kamu bankaları aracılığıyla daha önce 10 bin liraya kadar nakit desteği verileceğini duyuran Bakan Albayrak yeni yaptığı açıklamada Türkiye'nin ekonomisi hakkında sosyal medya üzerinden açıklama yaptı.

ÇOK DAHA FAZLA ÇALIŞACAĞIZ

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak yaptığı açıklamada, “Önce bu salgının üstesinden geleceğiz. Bunu yaparken ekonomimizi, üretimimizi ayakta tutacağız. Sadece salgının etkilerini gidermek için değil, sonrasında oluşacak yeni dünya düzeninde en güçlü şekilde yerimizi almak için çok daha fazla çalışacağız. ” ifadelerini kullandı.

 

 

kamupersoneli.net

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.