DOLAR 32,4134 -0.07%
EURO 34,6497 -0.53%
ALTIN 2.391,40-1,78
BITCOIN %
Kayseri
16°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X
Bakan Akar, “Büyük ve güçlü Türkiye için  çalışıyoruz”

Bakan Akar, “Büyük ve güçlü Türkiye için çalışıyoruz”

ABONE OL
Mayıs 9, 2023 11:30
Bakan Akar, “Büyük ve güçlü Türkiye için  çalışıyoruz”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, “Hep beraber ülkemizin ve milletimizin ilerlemesi, büyük ve güçlü Türkiye için gece gündüz demeden çalışıyoruz. Kayseri’mizin gelişmesi için elimizden gelen ne varsa yaptık, yapıyoruz” dedi.

Milli Savunma Bakanı ve AK Parti Kayseri 1. Sıra Milletvekili Adayı Hulusi Akar ve Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Ihlamur Parkı’nda düzenlenen piknik etkinliğine katıldı. Etkinlikte vatandaşlara ikramlarda bulunuldu.

Piknik etkinliğinde vatandaşlara hitap eden Bakan Akar, “Ev sahipliğinizden dolayı teşekkür ediyorum. Sizlerle beraber olmaktan mutluluk duyuyorum. İyi ki varsınız, sağ olun, var olun. Hep beraber ülkemizin ve milletimizin ilerlemesi için, büyük ve güçlü Türkiye için gece gündüz demeden çalışıyoruz. Kayseri’mizin gelişmesi için elimizden gelen ne varsa yaptık, yapıyoruz” diye konuştu.

Piknik etkinlikleri ile Kayserililerle en güzel dayanışma örneğini sergilediklerini söyleyen Başkan Büyükkılıç da “Hemşehrilerimizin mutluluklarına ortak olmak, sohbet etmek, yavrularımızın neşesini görmek çok keyifliydi” ifadelerini kullandı.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.