DOLAR 32,4717 0.09%
EURO 34,8854 0.37%
ALTIN 2.432,09-0,26
BITCOIN 2020596-2,67%
Kayseri
21°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X

B LİGİ YARIŞLARI ARKUT DAĞINDA

Türkiye Kayak Federasyonu tarafından Arkut Dağı’nda düzenlenen Kayaklı Koşu B Ligi yarışlarına 10 ilden 182 sporcu ve antrenörlerkatıldı. Arkut Dağı’nda düzenlenen Kayaklı Koşu B Ligi yarışları 26 ve 27 Ocak tarihlerinde 2 etap şeklinde Klasik ve Serbest Stil olarak koşuldu. 27 Ocak Çarşamba günü tamamlanan yarışların hemen ardından madalya töreni gerçekleştirildi. Yapılan yarışların tamamında Arkut Sporcu Eğitim Merkezi Sporcuları; 20 Altın, 13 Gümüş, 12 Bronz madalya ile toplamda 45 madalya alarak yarışlara damga vurdular.

ABONE OL
Eylül 24, 2022 17:18
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Yarışları takip eden ve madalya törenine katılan Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar; ‘’İlçemizin ve Bölgenin göz bebeği ArkutDağımızda Türkiye Kayak Federasyonu tarafından düzenlenen Kayaklı Koşu B Ligi yarışlarının madalya törenine katıldık. 26 Ocak’ta başlayan ve 27 Ocak Çarşamba günü sona eren Kayaklı Koşu B Ligi yarışlarında dereceye giren başta Gerede’liHemşehrilerimiz olmak üzere tüm kayakçılarımızı ve hocalarımızı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum. Yaz dönemi bu pisti asfaltlayarak sporcularımızın antrenman yapabilmesini sağladık ve meyvelerini de müsabakalarda almaya başladık. Türkiye’de bizim gibi 22 Kayak Okulu var. Ancak bu piste sahip tek okuluz bu bizi bir adım öne çıkarıyor. Ayrıca gerek okul düzeyinde gerekse Avrupa düzeyinde milli takımların Gerede’de kamp yapmasının talebini sağlıyor. Burada şu anda aynı anda 4 milli takım ağırlayacak kapasitemiz var. Şimdiden yaz dönemi için rezervasyonlar gelmeye başladı. Biz Belediye olarak; Kış Memleketi Gerede’yi hem dünyaya tanıtma ve onların buraya gelmesini sağlama hem de bizim çocuklarımızın bu sporla tanışarak uluslararası organizasyonlara katılarak İstiklal Marşımızı okutmaları için tüm desteği sağlıyoruz. Bizde Kayak Federasyonumuza buraya göstermiş olduğu katkı ve teveccühten dolayı teşekkür ediyoruz. İlçe Spor Müdürlüğümüze ve onların nezdinde ArkutSporcu Eğitim Merkezi yönetici ve antrenörlerine de ayrıca emeklerinden dolayı teşekkür ediyorum ’’ dedi.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.