DOLAR 32,2989 0.07%
EURO 34,9973 -0.04%
ALTIN 2.449,160,13
BITCOIN 1998572-0,85%
Kayseri
11°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X

Ayten-Hacı Ömer Kara Camii Törenle Açıldı

KAYSERİ,(BGC)-Melikgazi Belediyesi tarafından yapılan Ayten-Hacı Ömer Kara Camii, düzenlenen törenle açıldı.

ABONE OL
Eylül 25, 2022 02:39
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Melikgazi ilçesinin Germir mahallesinde yapımı tamamlanan Ayten-Hacı Ömer Kara Camii’nin yağışlı hava ortamında gerçekleştirilen açılışına Ak Parti Yerel Yönetimler Başkanı Mehmet Özhaseki, önceki dönem Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Ak Parti TBMM Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş, Ak Parti Kayseri Milletvekili Hülya Nergis, Ak Parti Kayseri Milletvekili İsmail Tamer, Ak Parti Kayseri İl Başkanı Şaban Çopuroğlu, Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın ile katkıda bulunan hayırseverler ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Kılınan öğle namazının ardından açılış konuşmasını Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, hayırsever Ayten ve Hacı Ömer Kara çiftinin 1 milyon TL tutarında bağışta bulunduğuna, bölgedeki mahalle sakinlerinin cami talebine ve Melikgazi ilçesinde yapılan sağlık ve okul altyapısı yatırımlarına vurgu yaptı. Palancıoğlu, 2024’te ilçenin aile sağlığı merkezi ihtiyacını tamamen gidermeyi hedeflediklerini, 12 okul, 8 cami ve 7 sağlık merkezi inşaatı yürüttüklerini dile getirdi.

Palancıoğlu, caminin yapımına katkıda bulunan hayırseverlerden birinin 20 yaşında hayatını kaybeden oğlunun adının cami minaresine verildiğini kaydetti. Palancıoğlu, ayrıca belediye olarak ülke çapındaki orman yangınları konusunda yardım organizasyonları yaptıklarını ve ağaçlandırma çalışmalarına destek vereceklerini ifade etti.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.