DOLAR 32,3400 -0.07%
EURO 34,8790 0.06%
ALTIN 2.392,77-0,15
BITCOIN 2065407-0,52%
Kayseri

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X
Ayşegül Kılıç Bolat artık başantrenör

Ayşegül Kılıç Bolat artık başantrenör

ABONE OL
Aralık 26, 2023 16:45
Ayşegül Kılıç Bolat artık başantrenör
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Avrupa Şampiyonu Ayşegül Bolat Başantrenör oldu

Ashihara Avrupa Şampiyonasında Türkiye’yi temsil ederek şampiyonluk yaşayan Ayşegül Kılıç Bolat Ankara’da düzenlenen 4. kademe başantrenör yetiştirme kursunu başarıyla tamamlayarak “Taekwondo Başantrenörü” oldu.

Türkiye Taekwondo Federasyonu tarafından Ankara’da gerçekleştirilen 4. kademe başantrenörlük kursuna katılan milli takım antrenörü Ayşegül Kılıç Bolat Taekwondoda antrenörlük eğitimi ve ilkeleri, üst düzey antrenman planlaması ve programlaması gibi eğitimleri tamamlayarak başantrenör olmaya hak kazandı.

Aktif olarak Tekvando antrenörlüğüne devam eden Ayşegül Kılıç Bolat, “Taekwondo sporuna 90’lı yıllarından beri emek vererek Kayseri ve Türkiye’nin adını uluslararası turnuvalarda şerefle temsil ettim. Sporculuk yaşamımda Halter, Güreş ve Taekwondo sporunda aktif olarak spor yaptım. Taekwondo Milli takım antrenörlüğü ve hakemlik görevlerinde bulundum. Başkanlığını yaptığım Kılıçay Spor Külübüyle birçok gencimize tekvando sporunu sevdirmeye çalıştım. İşitme Engelli, Paratekvando, Taekwondo, Budokaıdo, Wushu ve Ashihara branşlarında 20 kadar sporcumuzu Türk Milli Takımına kazandırdım. Sporcularımla birlikte Türkiye ve Kayseri’nin ismini Dünya’ya duyurmaya devam edeceğiz.” dedi.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.