DOLAR 32,3678 -0.36%
EURO 34,8155 -0.05%
ALTIN 2.400,48-0,89
BITCOIN 19168610,65%
Kayseri
18°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X
Avukat Servet Bakırtaş için Kayseri’de yürüyüş yapıldı

Avukat Servet Bakırtaş için Kayseri’de yürüyüş yapıldı

KAYSERİ (1HA)- Kayseri Baro Avukatları, İstanbul’da uğradığı silahlı saldırıda hayatını kaybeden Avukat Server Bakırtaş için basın açıklaması yaptı. Adliye önünde yapılan basın açıklamasının ardından avukatlar Cumhuriyet Meydanı’na kadar yürüyüş gerçekleştirdi.

ABONE OL
Eylül 25, 2022 14:56
Avukat Servet Bakırtaş için Kayseri’de yürüyüş yapıldı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İstanbul’da uğradığı silahlı saldırıda hayatını kaybeden Avukat Servet Bakırtaş için bugün Kayseri Barosu tarafından açıklama yapıldı. Kayseri Baro Başkanı Ali Köse avukatlar tarafından yapılan basın açıklamasında, Dün İstanbul Bakırköy’de bir meslektaşımızı alçakça sıkılan kurşunlara kurban verdiklerini belirten Ali Köse başlarının sağ olmayacağını söyledi. Köse’nin basın açıklaması yaptığı sırada mahkemeden çıkan bir kişi, avukatlara tepki gösterdi. Bir avukatın kendisine iftira attığını söyleyen vatandaş uzaklaştırılırken, olay üzerine Köse, dünkü yaşanan üzücü olayın biraz önce kendilerinin başına da gelebileceğini ifade etti.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.