DOLAR 32,2608 -0.25%
EURO 34,7507 -0.22%
ALTIN 2.383,85-0,39
BITCOIN 20685290,13%
Kayseri

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X
Atan: taktik odaklı çalışmalara başladık

Atan: taktik odaklı çalışmalara başladık

KAYSERİ (1HA) –Yukatel Kayserispor Teknik Direktörü Çağdaş Atan, “İkinci etapta fiziksel, odaklı ve taktik odaklı çalışmalara başladık” dedi.

ABONE OL
Eylül 25, 2022 15:04
Atan: taktik odaklı çalışmalara başladık
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Sezon hazırlıklarına kulüp tesislerinde yapılan antrenmanla devam Yukatel Kayserispor günü çift idmanla geçirdi. Sarı kırmızılı futbolcular akşam idmanında kondisyon ve pas çalışması yaptı. Antrenman öncesi basın mensuplarına açıklama yapan Kayserispor Teknik Direktörü Çağtaş Atan, “Sağlıklı bir çalışma ortamı var oyuncularımızla iyi bir sinerji yakaladık. Çalışmalar verimli geçiyor. İkinci etapta fiziksel, odaklı ve taktik odaklı çalışmalara başladık. Bazı durumları fırsata çevirmek gerekiyor. Bizim en büyük avantajımız bütün takımın burada olup hem oyun hem de fiziksel odaklı çalışıyor olmamız. Bu bizi bir adım öteye taşıyacaktır. Sezona zor bir fikstürle başlıyoruz. İlk 10 haftada 5 şampiyon olmuş takımla oynayacağız. Hazırlık maçları bizim için referans olacak. İki haftada oyuncularımızdan alabileceğimiz verimi aldık. 3 tane Süper Lig seviyesinde takımlarla hazırlık maçı oynayacağız. En son hazırlık maçını da lig başlamadan bir hafta önce oynayacağız. Bu sene Kayserispor için çok önemli bir sezon, biz bunun farkındayız. Takım olarak kendimize güveniyoruz. Amacımızı tabi ki gemiyi karaya sağ salim yanaştırmak ama dışında da rekabetçi bir takım haline bürünmek. Kayserispor’un bu rekabetçi tutumundan vazgeçmemesi gerekiyor. Ama dediğim gibi bu sezon değişik bir sezon, amaç ilk önce sezonu çok sağlıklı bir şekilde bitirmek” diye konuştu.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.