DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 20797541,51%
Kayseri
21°

PARÇALI BULUTLU

13:07

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

X

ASTON MARTIN TURKEY SHOWROOMLARINDA

İngiliz lüks spor otomobil üreticisi Aston Martin’in tarihinde ilk kez ürettiği SUV modeli DBX, Aston Martin Turkey İstanbul Yeniköy’deki Showroom’unda Türkiye’deki sahiplerine kavuştu.

ABONE OL
Eylül 24, 2022 17:06
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Aston Martin tarihinin ilk SUV aracı ve yeni bir dönemin simgesi olan St. Athan’daki görkemli fabrikada üretimi yapılan ilk otomobil olma özelliğine sahip olan DBX, yoğun talep üzerine 5 ay sonra Aston Martin Turkey showroomlarında yerini alacak.

Otomotiv dünyasında son yıllarda yerini sağlamlaştıran ‘SUV’ segmentine, Aston Martin de sessiz kalmamış ve İngiliz otomotiv devi, ‘En Teknolojik SUV’ olarak tanıtımını yaptığı DBX modeli ile de geçen yıl sonbaharda İstanbul’a giriş yapmıştı.

D&D Motorlu Araçlar Yönetim Kurulu Başkanı Nevzat Kaya, DBX’in lüks spor segmentindeki diğer rakiplerine göre çok sayıda teknik üstünlüğü söylerken Aston Martin’in tarihinde ilk kez ürettiği SUV modeli DBX’in gösterim aracı ise geçen yıl Aston Martin Turkey Yeniköy Showroom’unda yerini almıştı. Kullanıcılar da bu üstün teknoloji harikası modelin test aracını Kasım ayında deneyimledi ve yıl sonu itibariyle de DBX’ler; Arizona Bronze, Magnetic Silver, Minotaur Green, Onyx Black, Satin Silver Bronze, Stratus White, Xenon Grey renk seçenekleriyle satışa sunuldu.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.