DOLAR 32,5218 0.32%
EURO 34,8321 0.52%
ALTIN 2.424,041,86
BITCOIN 1858185-4,56%
Kayseri
21°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X
ARTVİN BELEDİYESİ YENİ HAM YOLLAR AÇIYOR

ARTVİN BELEDİYESİ YENİ HAM YOLLAR AÇIYOR

Artvin Belediyesi, ulaşıma nefes aldıracak vatandaşların ulaşım konforunu artıracak çalışmalara devam ediyor.

ABONE OL
Eylül 23, 2022 22:40
ARTVİN BELEDİYESİ YENİ HAM YOLLAR AÇIYOR
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Artvin Belediyesi yol medeniyettir anlayışı ile mahaller içerisinde yeni bağlantı yolları açmaya devam ediyor. Bu kapsamda Çağal Sokak ile Türkocağı Sokağı arasında ki patika yolu araç trafiğine açılacak şekilde genişletme çalışmalarına başlanıldı. Türkocağı sokaktan Cumhuriyet caddesine bağlanacak yol duvar çalışmaları ile devam ediyor.

Çamlık Mahallesi Keskin Sokak’ı,Kafkasör Sokak’a bağlayacak 7 metre genişliğinde ki yolun çalışmalarına başlanıldı.

Mahaller içinde yapılan ham yollar ile şehrin kapalı damarlarını açtıklarını ifade eden Artvin Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe sözlerine şöyle devam etti:

Başkan Kocatepe: “Şehrimizin sorunlarından olan bağlantı yolu eksiklerini gidermeye devam ediyoruz. Elit – Park, 7- Mart İlkokulu arasında ki bağlantı yolunu bitirdik. Eski Kız Meslek Lisesinin arkasında Balcığoğluna bağlanan patika yolu genişleterek araç trafiğine açılacak hale getirdik. Dere Mahallesi Yurttaş Saraç Caddesinde yol genişliğini 12 metreye kadar çıkardık.

Çağal Sokak ile Türkocağı Sokak arasında ki patika yolu ve Çamlık Mahallesi, Keskin Sokak ile Kafkasör Sokak arasında araçlarında rahatça kullanabileceği yollar yaparak o bölgelerde oturan vatandaşlarımızın ulaşım konforunu artırıyoruz bu yollar sayesinde artık evlerinde eşyalarını daha rahat taşıyacaklardır hem de şehrimizin ulaşımına alternatif yollar kazandırmış olduk.” Dedi. 

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.