DOLAR 32,5361 0.23%
EURO 34,7897 0.09%
ALTIN 2.489,991,14
BITCOIN 20650644,05%
Kayseri
21°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X
ARTVİN’DE CUMHUR İTTİFAKI SEÇİM BÜROSU TÖRENLE AÇILDI

ARTVİN’DE CUMHUR İTTİFAKI SEÇİM BÜROSU TÖRENLE AÇILDI

Artvin Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe, “Yeni dönemde 41 kere maşallah diyebileceğimiz 41 proje ile Artvin’e en iyi hizmeti sunmaya devam edeceğiz.” dedi.

ABONE OL
Eylül 23, 2022 22:39
ARTVİN’DE CUMHUR İTTİFAKI SEÇİM BÜROSU TÖRENLE AÇILDI
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Cumhur İttifakı Seçim Bürosu açılışına katılan Kocatepe Cumhur İttifakı’nın Türkiye’de en çokta Artvin’e yakıştığını söyledi.

Kocatepe, “İttifakla kendi kan grubumuza kan verip kan alıyoruz. İttifak Türkiye’ye yakıştı ancak en çok Artvin’e yakıştı. Biz görevde olduğumuz sürede tüm siyasi partilerdeki hemşerilerimize kardeşçe yaklaştık. Gölümüzü açtık. Gönlü bizde olan kardeşlerimizin bugün kendileri de bizimle. Rabbim bu birlikteliği büyüklerimizin de katkısıyla bizlere nasip eyledi.” dedi.

Görevde olduğu ilk 5 yılda yıllarca ihmal edilmiş Artvin’de belediyecilik anlamında tarih yazdıklarını savunan Kocatepe, “Şimdi efsane belediyeciliği birlikte yapmayı Yücel Allah inşallah bizlere nasip eder.” diye konuştu.

Kocatepe, yeni yatırımlarla Artvin’i Türkiye’nin yıldızı haline getireceklerini belirterek, “Yeni dönemde 41 kere maşallah diyebileceğimiz 41 proje ile Artvin’e en iyi hizmeti sunmaya devam edeceğiz. Bu hizmetler yandaşa değil vatandaşa yapılan hizmetler. Artvin’in butik bir turizm kenti olarak Türkiye’nin alternatif turizminin başkenti olmasını istiyoruz. Artvin’in sorunlarını çözdük, çözmeye devam ediyoruz.” ifadelerine yer verdi.

Artvin kronikleşen sorunlarının çözümü için kamu kurumlarını devreye soktuklarını kaydeden Kocatepe, “ Hükümetimizin desteği artarak devam edecek. Bugüne kadar yaptıklarımız belediye bütçesinin en az 20 katıdır. Bunlar hükümetimizin desteğiyle oluyor.” dedi.

2014 yerel seçimlerinden daha güzel bir sonuçla 2019 seçimlerinin de yıldızının Artvin olacağını kaydeden Kocatepe, açılışını yaptıkları seçim bürosunun hayırlı olmasını dileyerek konuşmasını tamamladı.

Açılışta konuşan AK Parti İl Başkanı Şenol Alpaslan, Cumhur İttifakı ile yakalanan birlikteliğin mezara kadar sürmesini dileyerek seçim bürosunun hayırlı olmasını diledi.

Alpaslan, “Cumhur İttifakının başaramayacağız zafer, ulaşamayacağı hedef yoktur” diye konuştu.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.