DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 2048194-2,43%
Kayseri
21°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X
ARIKAN,”RÜŞVETİN KARŞISINDA OLACAĞIZ”

ARIKAN,”RÜŞVETİN KARŞISINDA OLACAĞIZ”

ABONE OL
Mart 23, 2024 13:27
ARIKAN,”RÜŞVETİN KARŞISINDA OLACAĞIZ”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

 

Saadet Partisi Yahyalı Belediye Başkan Adayı Nuh Tosun ve Kayseri Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mahmut Arıkan, ilçede adalet ve şeffaflık vurgusu yaptı.

Yahyalı Belediye Başkan Adayı Nuh Tosun, beraberinde Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mahmut Arıkan ile birlikte ilçeyi karış karış gezip vatandaşlarla buluştu. Gezide, belediyenin duvarına “Rüşvet alan da veren de melundur” ibaresinin yazılacağını açıklayan Başkan Tosun, adalet ve şeffaflık ilkelerini öne çıkaracaklarını belirtti.

Nuh Tosun, yaptığı açıklamada, “Belediyemizin duvarına yazdıracağımız ‘Rüşvet alan da veren de melundur’ ibaresiyle adalet ve şeffaflık ilkelerini vurgulamak istiyoruz. Vatandaşlarımızın hak ettiği hizmeti alması ve belediyemizin şeffaf bir şekilde yönetilmesi için çaba göstereceğiz. Bu bizim yönetim anlayışımızın temelini oluşturuyor. Vatandaşlarımızın yanında, rüşvetin karşısında olacağız. Bu değerleri koruyarak ilçemizi daha yaşanabilir bir hale getireceğiz.” dedi. Nuh Tosun, “Kayseri Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve Milletvekilimiz Mahmut Arıkan Bey’e bugünkü katılımları için teşekkür ederim. Birlikte Kayseri’nin önünü açacak projelerimizi hayata geçireceğiz.” ifadelerini kullandı.

Program vatandaşların katıldığı iftar yemeğinin ardından yapılan konuşmalar ile sona erdi.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.