DOLAR 32,2053 -0.22%
EURO 35,1156 -0.22%
ALTIN 2.498,171,32
BITCOIN 21616540,51%
Kayseri
19°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Arıkan: “5 yıl boyunca suya zam yapmayacağız”

Arıkan: “5 yıl boyunca suya zam yapmayacağız”

ABONE OL
Şubat 22, 2024 11:32
Arıkan: “5 yıl boyunca suya zam yapmayacağız”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kayseri’de bir su krizinin olduğunu ifade eden Saadet Partisi Kayseri Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mahmut Arıkan; “Kayseri’nin kötü yönetimin sonucu olarak yeni bir krizimiz oldu, su krizi. Kayseri’de su sorunu yok. Kayserimizde su faturası sorunu var. SP Belediyeciliğinde ilk yılımızda 5 metre küplük su kullanımı ücretsiz olacak. Düşük gelirli vatandaşlarımızın faturalarına yüzde 50 indirim yapacağız. 5 yıl boyunca suya zam yapmayacağız” dedi.

2029 Kayseri Vizyonu Saadet Partisi Kayseri Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mahmut Arıkan’ın proje Lansmanı ve aday tanıtım programı gerçekleştirildi.
Kayseri’de bir su krizinin olduğunu ifade eden Saadet Partisi Kayseri Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mahmut Arıkan; “Kayseri’nin kötü yönetimin sonucu olarak yeni bir krizimiz oldu, su krizi. Kayseri’de su sorunu yok. Kayserimizde su faturası sorunu var. SP Belediyeciliğinde ilk yılımızda 5 metre küplük su kullanımı ücretsiz olacak. Düşük gelirli vatandaşlarımızın faturalarına yüzde 50 indirim yapacağız. 5 yıl boyunca suya zam yapmayacağız. Belediye bünyesinde çalışan Kent Ekmek’i Kayseri’nin her yerine yayacağız. Kapasitesini ve sayısını da artıracağız. Şehir merkezindeki ekmek büfeleri bir anda kaldırıldı. Sayın Başkan büfelerin önündeki ekmek kuyruklarının sosyal medyaya düşmesinden utandı apar topar büfeleri kaldırdı. Biz sadece merkezde değil ilçelerde de ucuz ekmeği vatandaşlarımıza ulaştıracağız. Emekli büyüklerimize nakit desteği sağlayacağız” dedi.

En az 10 karakter gerekli