DOLAR 32,3474 -0.05%
EURO 34,8665 0.16%
ALTIN 2.388,36-0,34
BITCOIN 19941874,08%
Kayseri
14°

HAFİF YAĞMUR

20:08

AKŞAM'A KALAN SÜRE

X

ANTRENÖR MURAT DEMİRCİ İLE YOLLARI AYIRDI

Develi Belediye Voleybol takımının antrenörü Murat Demirci ile yollar ayrıldı. Alınan bilgilere göre; Bir kaç gün önce Muğla Milas'tan gelen Antrenöre Ali Orhan ve Müfüt bey tarafından ilçe stadı gezdirilmesinin ardından Develi Belediye Voleybol yöneticileri Develi Belediye Voleybol takımının Develili Antrenörü Murat Demirci'nin de katıldığı bir toplantı gerçekleştirdi. Toplantıda Murat Demirci'ye Antrenör olarak kendisi ile devam edilmeyeceği iletildi.

ABONE OL
Eylül 24, 2022 23:09
0

BEĞENDİM

ABONE OL

SEVDAMIZ DEVELİ DİYORSUN, DEVELİNİN EVLADINA SAHİP ÇIKMIYORSUN
DEVELİ BELEDİYE VOLEYBOL DEVELİLİ ANTRÖNÖR MURAT DEMİRCİ İLE YOLLARI AYIRDI

Yeniden Refah Partisi Develi İlçe Başkanı Mahmut Kılınç, Develili Antrenör Murat Demirci’nin görevden alınmasının ardından “Sevdamız Develi diyorsun Develi’nin evladına sahip çıkmıyorsun” diyerek sert eleştiride bulundu.

Yeniden Refah Partisi Develi İlçe Başkanı Mahmut Kılınç açıklamasında, “Develi Belediye Voleybol takımı, Geçtiğimiz sezon büyük bir başarıya imza atarak Develi Belediye Voleybol takımının 1. Lig’e yükselmesinde en büyük pay sahiplerinden olan Develi’mizin evladı Antrenör Murat Demirci ile yollarını ayırdığı ve yerine Milas Belediyespor Voleybol takım Antrenörü Osman Çakıray’ı getirdiği bilgisi bize ulaşmış ve Develi Belediyesi’nin kendi evladına sahip çıkmayışı bizi ziyadesiyle üzmüştür. Develimizin evladı Murat Demirci hocamızın yerine getirilen Milas Belediye Voleybol takım Antrenörü Milas Belediye Voleybol takımında 2015 yılında görevine başlamış Milas Belediye Voleybol takımını 2. lig’den 1. lig’e taşımış Milas Belediye Başkanı kendi memleketinin evladına sahip çıkarak 1. lig’de de aynı antrenör ile devam etme kararı almış ve kendi antrenörüne sahip çıkmıştır. Her seferinde “Sevdamız Develidir” diyen Develi Belediye Başkanı neden kendi memleketinin evladı gönüllü Antrenörlük yapan Murat Demirci’ye sahip çıkmamış ve yerine ücretli Antrenör getirme gereği duymuştur? bu nasıl bir Develi sevdasıdır? Yeni gelen Antrenörün 10 bin tl üzerinde maaş alınacağı söylenmekte ve kamuoyunun kafasında soru işaretleri bırakmaktadır, Develi Belediyesi’nin hocanın ne kadar maaş aldığıyla alakalı net bir açıklama yaparak kamuoyunun kafasındaki soru işaretleri giderilmelidir. bu konuyla ilgili Develi Belediyesinden net bir açıklama bekliyoruz.” ifadelerini kullandı.

Başkan Kılınç açıklamasına şöyle son verdi;
“Bizim ve Develi halkının beklentisi bu takım için gecesini gündüzüne katan Develimizin evladı Murat Demirci hocamızın antrenör olarak devam etmesi yönündedir. Hem Develi Belediye Voleybol takımımızın geleceğini hem de Murat hocam, Sami hocam gibi yerli antrenör ve sporcularımızın geleceğini düşünerek karar alınması ve ona göre hareket edilmesi gereklidir. Profesyenellik ve şampiyon olmak adına takımı komplo dağıtmak ve yeni takım kurmak çok riskli ve tehlikelidir, bunun bir çok örneği vardır, bunun yerine takım ruhunu koruyarak eksik ve aksayan yerlere transferler yapmak daha kontrollü büyüme daha mantıklı ve doğru adım olur.
Her seferinde “Sevdamız Develi” diyenler Develi’nin arazilerine sahip çıkamadığı gibi yine bizi yanıltmamış ve Develimizin evladına da sahip çıkamamıştır.”

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.