DOLAR 32,3400 -0.07%
EURO 34,8790 0.06%
ALTIN 2.392,77-0,15
BITCOIN 20279354,81%
Kayseri
13°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X

ANNELER GÜNÜ ETKİNLİĞİ

Karatay Kızılay’dan Anneler gününde anlamlı etkinlik. Her anne bir HİLAL’dir mottosuyla bu yıl anneler gününde Türk Kızılay Karatay Şubesi üyeleri gönüllüleri şehit anneleri, şehit eşleri ve yalnız yaşayan anneleri ziyaret etti.

ABONE OL
Eylül 24, 2022 22:09
0

BEĞENDİM

ABONE OL

TÜRK KIZILAY KARATAY ŞUBESİNDEN ANLAMLI ANNELER GÜNÜ ETKİNLİĞİ

HER ANNE BİR HİLAL’DİR.

Türk Kızılay Karatay Şube Kadın Kolları tarafından yapılan etkinlikte, Karatay Bölgesinde yaşayan Şehit anneleri ve eşleri ile yalnız yaşayan annelere anneler gününe özel hazırlanan çiçek ve meyve tabağı ile çocuklar için oyuncaklar ve oyunlar hediye edildi. Karatay Belediyesi tarafından hazırlanan Hurma, Zemzem ve Kolonya çantalarını da takdim eden gönüllüler, bu vatan için evladını, eşini feda eden lider annelerle bir araya geldi.

Türk Kızılay Karatay Şubesi Gençlik kolları gönüllü gençler de mülteci anneleri ziyaret ederek, anneler gününe özel hazırlanan hediyeleri ümmet coğrafyasının annelerine de taktim etti.

Türk Kızılay Karatay Şube Başkanı Mehmet Tekkaymaz yapmış olduğu açıklamada;

Nuri Pakdil’in de dediği gibi ‘Gel anne ol, çünkü anne; bir çocuktan bir Kudüs yapar’. Bu ifadeden yola çıkarak diyebiliriz ki bir anne bir dünya demektir. Bu mübarek Ramazan ayında, bu mübarek günlerde, Kudüs’teki annelere selam olsun, ümmet coğrafyasında bulunan annelere selam olsun dedi. Açıklamasında Tekkaymaz, Bir Anne; bir eylem, bir fikir ve mücadele ruhu demektir. Geleceği ellerinde yoğurandır anne, bu nedenle Her Anne bir Hilal’dir diyerek tüm annelerin ve anne adaylarının anneler gününü kutlu olsun dedi. Hilal’in dalgalandığı tüm İslam coğrafyasında annelerin acı çekmeden yaşayabileceği nice anneler gününe ulaşmayı Allah’tan diliyor, bu etkinliği organize eden Kadın Kollarımız ile Gençlik Kollarımıza, gönüllülerimize ve katkılarından dolayı Karatay Belediyemize teşekkür ederiz dedi.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.