DOLAR 32,2674 -0.26%
EURO 34,8407 -0.11%
ALTIN 2.391,86-0,05
BITCOIN 20714791,23%
Kayseri

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X
ANAMOB Yılın En İyileri Ödülleri’nin kazananları belli oldu

ANAMOB Yılın En İyileri Ödülleri’nin kazananları belli oldu

ABONE OL
Ekim 7, 2023 16:26
ANAMOB Yılın En İyileri Ödülleri’nin kazananları belli oldu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kayseri ANAMOB Anadolu Mobilya Fuarı’nda, 82 firmanın 9 farklı kategoride rekabet ettiği yarışmanın ödülleri Yılın En İyiler Ödül Töreni’nde protokol tarafından takdim edildi.
Kayseri ANAMOB Anadolu Mobilya Fuarı’nın Galası’nda Yılın En İyileri Ödül Töreni’nde ödüller sahiplerini buldu.
82 firmanın 9 farklı kategoride yarışmada jüri üyeleri, Nuh Naci Yazgan Üniversitesi Öğretim Görevlileri Kubilay Çağatay, Gözde Kuzu Dinçbaş, Merve Çetinkaya Sönmez, Masomueh Khanzadeh ve Kayseri İç Mimarlar Odası Temsilcisi Ezgi Aksu’dan oluşurken ödülleri kazanan firmalar ise şu şekilde:
En İyi Stant Ödülü Elitra Mobilya’ya, En İyi Yatak-Baza Seti Ödülü Dünya Mobilya’ya, Koltuk Takımı Ödülü Zen Tasarım Mobilya’ya, En İyi Yatak Odası Takımı ve En İyi Yemek Odası Ödülü olmak üzere 2 ödül Maximo Mobilya’ya, En İyi Bahçe Mobilyası Ödülü Trendmilyon’a, En İyi Genç Odası Ödülü Palmera Mobilya’ya verilirken En İyi Masa Sandalye Ödülünü ise Fatih Yıldız Masa Sandalye kazandı. Ödüller, protokol tarafından takdim edildi.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.