DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BITCOIN %
Kayseri
25°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X
Ambalaj fabrikasında yangın çıktı

Ambalaj fabrikasında yangın çıktı

ABONE OL
Haziran 7, 2024 13:12
Ambalaj fabrikasında yangın çıktı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kayseri Organize Sanayi Bölgesinde ambalaj fabrikasındaki çıkan yangın bir buçuk saatte söndürüldü. Yangının çıkış sebebi itfaiye ekiplerinin incelemesinin ardından belli olacak.

Kayseri Organize Sanayi Bölgesi 18’inci Caddesinde bulunan bir ambalaj fabrikasında çıkan yangın Kayseri OSB İtfaiye ekiplerinin müdahalesiyle bir buçuk saatte söndürüldü. Fabrikaya ait 2 hangarın küle döndüğü yangında herhangi bir can kaybı yaşanmadı. İtfaiye ekipleri yangın sonrası soğutma çalışmalarını sürdürüyor. Kayseri OSB İtfaiye grup amiri Yaver Doğan, yangının çıkış sebebine dair kamera kayıtlarının incelenerek sonuca ulaştırılacağını aktardı. Doğan, “Geldiğimizde yoğun alevli şekilde yangın iki hangarı da kaplamış şekildeydi. Şimdi 1 buçuk saatte yangın tamamen söndürüldü, 2 hangar tamamen hasar gördü. Soğutma işlemine devam edeceğiz, çıkış nedeni hala araştırılıyor. Kamera kayıtlarının incelenmesinin ardından çıkış nedeni belli olacak, rapor düzenlenecek ve emniyete teslim edilecek. Herhangi bir can kaybımız yok, maddi hasar var. Üretimde kullanılan masa, sandalye, koltuk ve diğer tarafta torba imalatı üretiminde kullanılan hangar hasar gördü” şeklinde konuştu.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.