DOLAR 32,5429 0.29%
EURO 34,9125 0.33%
ALTIN 2.444,740,28
BITCOIN 20710380,73%
Kayseri
25°

KAPALI

04:27

İMSAK'A KALAN SÜRE

X
ALTYAPI ÇALIŞMALARI TAMAMLANAN KARAKAYA’DA ASFALT SERİMİ BAŞLADI

ALTYAPI ÇALIŞMALARI TAMAMLANAN KARAKAYA’DA ASFALT SERİMİ BAŞLADI

ABONE OL
Ekim 6, 2022 06:50
ALTYAPI ÇALIŞMALARI TAMAMLANAN KARAKAYA’DA ASFALT SERİMİ BAŞLADI
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Karakaya Mahallemizde uzun süredir beklenen altyapı çalışmalarının tamamlanması ile asfalt yapım çalışmaları başladı.

Karakaya Mahallemizde ‘Atık Su Arıtma Tesisi’, uzun süredir talep edilen içme suyu ve kanalizasyon suyu gibi altyapı çalışmalarının tamamlanmasının ardından Kayseri Büyükşehir Belediyesi ve Bünyan Belediyesi işbirliği ile asfalt serim çalışmaları başladı. Belediyemiz tüm ekipman ve araçlarıyla yol yapımının en kısa sürede tamamlanması için çalışmalara destek veriyor.

Çalışmaların tamamlanmasının ardından belirlenen program dahilinde ihtiyaç duyulan bölgelerde yol yapımının devam edeceğini belirten Bünyan Belediye Başkanımız Özkan Altun, ”Karakaya Mahallemiz bölgesinde yapımını tamamlayarak hizmete açtığımız Atık Su Arıtma Tesisi ve uzun süredir mahallemizin kanayan yarası haline gelmiş olan altyapı çalışmalarının ardından şimdi de uzun süredir beklenen asfalt yapım çalışmalarına Kayseri Büyükşehir Belediyemizin destekleriyle başladık. Güvenli ve konforlu ulaşım için belirlediğimiz program dahilinde ilçe merkezimiz ve çevre mahallelerimizde kış aylarına kadar çalışmalarımızı sürdüreceğiz” ifadelerini kullandı.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.