DOLAR 32,5501 0.25%
EURO 34,9382 0.44%
ALTIN 2.435,09-0,13
BITCOIN %
Kayseri
25°

KAPALI

04:27

İMSAK'A KALAN SÜRE

X
Altın ve TL yönünde yeni rekorlar gelebilir

Altın ve TL yönünde yeni rekorlar gelebilir

KAYSERİ (1HA – ÖZEL HABER) - Rusya – Ukrayna savaşının devam etmesiyle beraber Amerika’nın Rusya’ya yaptığı yaptırımlar nedeniyle Ons’taki hareketlenme yukarı yönde oldu. Altın ve Döviz kurları hakkında konuşmalarda bulunan Sarraf Gülderdi, altının yeni rekorlara ulaşabilme ihtimalinin yüksek olduğunu dile getirdi.

ABONE OL
Eylül 25, 2022 10:55
Altın ve TL yönünde yeni rekorlar gelebilir
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Rusya – Ukrayna arasındaki savaşın devam etmesiyle birlikte altın ve döviz kurlarındaki fiyatların son durumu vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Türkiye’de altın ve dövizdeki hareketlilik devam ediyor. Sarraf İhsan Gülderdi, yeni haftaya altının yukarı yönde hareketle başladığını ifade ederek, “Amerika’nın Rusya üzerinde yaptığı yaptırımlarla birlikte yukarı yönde hareketler gözlemlendi. Özellikle Ons 2 bin dolara yaklaştı. Dolayısıyla altında yukarı yönde hareket etmesine neden oldu. Tabi bununla birlikte döviz fiyatlarında da yukarı yönlü hareketler gözlemleniyor. Altında yeni rekorlar gelebilir. Yatırım tavsiyesi yapmadan önce bunları söylüyorum. Altın TL bazında bin 70 lirayı görmüştü. Ons bu şekilde devam ederse altın ve TL yönünde yeni rekorlar gelebilir” ifadelerini kullandı.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.