DOLAR 32,5293 0.23%
EURO 34,9460 0.44%
ALTIN 2.439,670,05
BITCOIN 2054766-0,56%
Kayseri
25°

KAPALI

04:27

İMSAK'A KALAN SÜRE

X

Altın fiyatlarında çok kritik gün! Bugün belli oluyor!

Yatırımcıların ve vatandaşların merakla takip ettiği altın fiyatlarında çok önemli bir gelişme yaşanacak. Bugün küresel piyasalar ABD ekonomisindeki enflasyon verisinin ne olacağı konusunda önemli bir değerlendirmede bulunacak. Yapılacak olan açıklamalarla birlikte altın fiyatlarının da yönünü belirleyeceği ifade ediliyor.

ABONE OL
Eylül 24, 2022 23:35
0

BEĞENDİM

ABONE OL

ABD’de açıklanacak enflasyon oranları altın fiyatlarının yönünü belirleme konusunda oldukça etkili bir rol oynuyor. Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan analistler, enflasyonda yükseliş olabileceğini ve bu durumun da altın fiyatları üzerinde karışık bir etkiye neden olabileceğini belirtiyor.

“DİKKATLİ OLUN” UYARISI

Yapılan açıklamada enflasyonun yüksek çıkması durumunda altına olan yatırımın hızlı bir şekilde artacağını ifade eden uzmanlar, fiyatların anlık olarak takip edilmesi ve altın fiyatlarındaki dalgalı seyre karşı vatandaşların dikkatli olması gerektiğini ifade etti.

ALTIN DENGELENİYOR

Altın fiyatları 1900 Dolar seviyelerinde dengede durmaya çalışıyor. Ancak fiyatlarda ara ara sert satış dalgalı etkili oluyor. Uluslararası piyasalarda ons altı fiyatı 1900 dolar seviyelerinin üzerini hafif hafif test ederken, kritik bir düşüş yaşandı.

www.kamupersoneli.net

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.