DOLAR 32,5012 0.18%
EURO 34,8781 0.2%
ALTIN 2.437,830,10
BITCOIN 20685470,73%
Kayseri
25°

KAPALI

04:27

İMSAK'A KALAN SÜRE

X

Altın fiyatları yükselir mi düşer mi?

Altın fiyatları son zamanların rekorunu yenileyerek yükselmeye devam ediyor. 1 Hafta öncesine kadar 500 tl'nin altında olan gram fiyatı şuanda 519 TL seviyesinde işlem görüyor. Ayrıca gram altın fiyatı başta olmak üzere çeyrek altın ve cumhuriyet altın fiyatı da artmaya devam ediyor. Altına yatırım yapacaklar merakla Altın fiyatları yükselir mi düşer mi? sorusunun cevabını araştırıyor.

ABONE OL
Eylül 24, 2022 14:00
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Altına yatırım yapmayı düşünenler son zamanlarda ne kadar çok geç kaldıklarının farkına vardı. Son 1 hafta içinde inanılmaz şekilde yükselen altın fiyatları merak konusu oldu.

GRAM ALTIN FİYATI ŞOKE ETTİ

Gram altın fiyatı başta olmak üzere çeyrek altın ve cumhuriyet altın fiyatı da araştırılmaya başlandı. 5 Kasım altın fiyatları son zamanların en yüksek seviyesinde işlem görürken gram altın fiyatının 519 TL seviyesinde olduğu görüldü.

ALTIN FİYATLARI YÜKSELİR Mİ DÜŞER Mİ?

Ekonomi uzmanlarından aldığımız bilgilere göre altın fiyatları yükselir mi düşer mi? sorusunun cevabı şöyle:

Altın fiyatları dolar, euro ve sterlin gibi son zamanlarda yükselmeye devam edecek. Altın fiyatlarında kritik eşiklerin birer birer kırılması sonrasında altın daha ne kadar yükselir? sorusuna bizler de cevap veremiyoruz. Piyasalarda gerçekleşen hareketlilik sonrasında gram, çeyrek ve cumhuriyet altın fiyatı bugünden itibaren daha da fazla yükselecek gibi görünüyor. Ayrıca altın fiyatlarında meydana gelen yükseliş dolar ve euro fiyatlarında da etkisini gösterecek. Altına yatırım yapacaklar bugünden itibaren ellerini çabuk tutuması gerekiyor.

https://www.kamupersoneli.net/

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.