DOLAR 32,3171 -0.08%
EURO 34,7865 -0.09%
ALTIN 2.412,450,81
BITCOIN 20851201,20%
Kayseri

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X
Almanya’da koronavirüs paniği zirveye oturdu!

Almanya’da koronavirüs paniği zirveye oturdu!

Almanya'da başbakanlıkta düzenlenen uyum zirvesinde Almanya İçişleri Bakanı Horst Seehofer, koronavirüs salgını paniğinden dolayı Başbakan Angela Merkel'in uzattığı eli sıkmaması zirvede en net şekilde koronavirüs paniğini gösterdi.

ABONE OL
Eylül 24, 2022 05:32
Almanya’da koronavirüs paniği zirveye oturdu!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Avrupa'da büyük bir panik yaşanmasına neden olan koronavirüsten dolayı Başbakan Angela Merkel Almanya İçişleri Bakanı Horst Seehofer'a görüşmek için elini uzattı.

ZİRVEDE KORONAVİRÜS PANİĞİ

lmanya'da başbakanlıkta düzenlenen uyum zirvesinde salona giren Merkel Almanya İçişleri Bakanı Horst Seehofer'a elini uzatmasının ardından Seehofer'ın elini uzatmaması zirvede dikkat çekti. 

İlk önce şaşıran Merkel ardından gülümseyerek, “Sahi, anlıyorum” diyerek koltuğuna oturdu.

KORONAVİRÜS GÜNDEME OTURDU

Merkel'in yanında bulunan Uyum Bakanı Annette Widmann-Mauz ise tokalaşmak yerine iki ellerini göğsüne doğru yaslayarak Seehofer'i selamladı ve yerine geçti. 

İçişleri Bakanı Seehofer, koronavirüs salgını nedeniyle geçen haftadan itibaren hiç kimseyle tokalaşmama kararı almıştı.

 

 

kamupersoneli.net

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.