DOLAR 32,3561 -0.06%
EURO 34,8901 0.16%
ALTIN 2.391,55-0,20
BITCOIN 19994994,64%
Kayseri
14°

HAFİF YAĞMUR

02:00

YATSI'YA KALAN SÜRE

X

ALLAR’DAN ANKARA ZİYARETİ

BEKAB BAŞKANI MUSTAFA ALLAR’DAN ANKARA ZİYARETİ Bolu İli Katı Atık Bertaraf Tesisleri Kurma ve İşletme Birliği (BEKAB) Başkanı Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar Ankara’da ziyaretlerde bulundu.

ABONE OL
Eylül 24, 2022 15:25
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Bolu İli Katı Atık Bertaraf Tesisleri Kurma ve İşletme Birliği (BEKAB) Başkanı Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar, Bolu İli Katı Atık Bertaraf Tesisleri Kurma ve İşletme Birliğine ait (BEKAB) Projeleri ile ilgili görüşmeler gerçekleştirmek adına; T.C. Çevre ve Şehircilik BakanlığıİLBANK Genel Müdür Yardımcısı Erdoğan Topçu ve Proje Daire Başkanı Murat Karaçam’ı ziyaret etti. Ziyaretler kapsamında Bolu ve İlçeleri ile alakalı Katı atık ve vahşi depolama konuları ele alındı. Ziyaretler kapsamında BEKAB Başkanı Mustafa Allar’a Bolu Belediyesi Belediye Başkan Yardımcısı Gülden Özaydın eşlik etti.
Ziyaretler sonrası açıklama yapan BEKAB Başkanı Mustafa Allar; ‘’T.C. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, İLBANK Genel Müdür Yardımcısı Sayın Erdoğan Topçu ve Proje Daire Başkanı Sayın Murat Karaçam’ı makamlarında Ziyaret Ettik. Başkanlığını yaptığım; Bolu İli Katı Atık Bertaraf Tesisleri Kurma ve İşletme Birliğine ait (BEKAB) Projelerimiz ile İlgili İstişarelerde bulunduk. Kendilerine teşekkür ederim’’ dedi

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.