DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 2055763-0,89%
Kayseri
26°

KAPALI

04:27

İMSAK'A KALAN SÜRE

X
Akşener’den Erdoğan’a sert tepki

Akşener’den Erdoğan’a sert tepki

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, bugün grup toplantısında konuştu. Akşener'in gündeminde İdlib'te şehit düşen Türk askerleri vardı. Konuşmasında en çok dikkat çeken konu ise, gündemin ana konusu olan işsizlikti. ''Yönettiğiniz yer babanızın çiftliği değil milletin devleti milletin hazinesidir. Bugün vermeseniz bile yarın mecburen hesabını vereceksiniz.'' diyerek dikkat çekti. Cumhurbaşkanı Erdoğan için sert sözler sarf eden Akşener, "Sen Türk devletini yönetiyorsun. Her şeyden önce duyguların yerine milletimizin çıkarlarını öne koymak zorundasın. Gelişmelerden memnun musun Erdoğan?'' diyerek gündemdeki olaylara tepkisini koydu.

ABONE OL
Eylül 24, 2022 05:04
Akşener’den Erdoğan’a sert tepki
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Partisinin grup toplantısında konuşan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan için sert sözler sarf etti. Erdoğan'nın Ukrayna ziyaretini, idlib'teki şehit düşen askerleri ve Suriye ordusu hakkında konuşan Akşener, 'Milletin gerçeği çok başka. İşsizlik var, borçlar had safhada!' vurgusu yaparak 'Gelişmelerden memnun musun Erdoğan?'dedi. 

''Atatürk’ün anasına sövmek serbest, sayın Erdoğan’ı eleştirmek 2 yıl hapis cezası!''

Akşener, ''Sen Türk devletini yönetiyorsun. Her şeyden önce duyguların yerine milletimizin çıkarlarını öne koymak zorundasın. Sana ve hükümetinin üstüne düşen görev açık ve nettir.''diyerek dikkat çeken açıklamalar yaptı. İşsizliğin son 10 yılın zirvesinde olduğuna vurgu yapan Akşener, ''Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemine geçtiğimizden beri damat beyin politikaları ile yeni işsiz sayısı 7 milyona ulaştı. Sadece üniversite mezunu işsiz sayımız BM’de tanınan sayıya göre 70 ülkenin nüfusundan daha fazla'' dedi.

“EKMEK PEŞİNDE KOŞANLAR VE RANTÇILAR”

18 yıl önce yazdığı hikaye ile bugün yaşananlar arasında uçurum var. Toplum ‘dindar ve sekülerler diye ikiye ayrılıyor’ diyorlar. Evet doğru toplum ikiye ayrılıyor. Ama helal ekmek peşinde koşanlar ve rantçılar diye ikiye ayrılıyor. Bunlar Türkiye’nin yeni kutupları. Bu gidiş hayra alamet değil. Bu gidişle doğazgazı yaksa yaksa zenginler yakar ama dünyayı da garipler yakar.

 

kamupersoneli.net

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.