DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN %
Kayseri
23°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X
Aksaray ‘da Kentsel Dönüşüm Temel Atma Töreni

Aksaray ‘da Kentsel Dönüşüm Temel Atma Töreni

ABONE OL
Mart 1, 2024 16:50
Aksaray ‘da Kentsel Dönüşüm Temel Atma Töreni
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Aksaray’da; Valimiz, Milletvekillerimiz, Belediye Başkanımız, Sivil Toplum Kuruluşu temsilcileri, kanaat önderleri ve iş insanlarımızla bir toplantı gerçekleştirdik.

Aksaray’ımıza kazandıracağımız projelerimizi ve şehrimizin ihtiyaçlarını istişare ettik. Sağlam ve güvenli yapılarla, artıracağımız yeşil alanlarla Aksaray’ımızı daha da güzelleştirecek; şehrimize hizmet etmeye el birliğiyle devam edeceğiz.”dedi.

Aksaray’da katıldığı toplantıda muhalefete sert çıktı. MHP ile çıkılan yerli ve milli Cumhur İttifakı ile 2023 yılında yapılan Cumhurbaşkanı seçimlerinde zafere ulaştıklarını belirten Bakan Özhaseki, “Karşıda da bir ittifak vardı. Sadece Cumhurbaşkanı Erdoğan düşmanlığından bir araya gelmişlerdi. Yıkım ekibi gibi. Şimdi tarumar oldular, birbirlerini satıyorlar. Birbirleri hakkında söylediklerini duyduğumuzda hayretler içerisinde kalıyoruz. Bazı milletvekilleri, ‘Ben zaten Kılıçdaroğlu’na oy vermemiştim. Allah’tan gelmedi, gelseydi ne olurdu? Allah bu ülkeyi korudu.’ diyorlar. Yere göğe sığdıramıyordunuz, şimdi ne oldu?” diye konuştu.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.