DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 20696911,19%
Kayseri
23°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X
AKP Milletvekilleri ve CHP İl Başkan Yardımcısı, 30 Ağustos Zaferi’ni kutladı

AKP Milletvekilleri ve CHP İl Başkan Yardımcısı, 30 Ağustos Zaferi’ni kutladı

ABONE OL
Ağustos 31, 2023 09:50
AKP Milletvekilleri ve CHP İl Başkan Yardımcısı, 30 Ağustos Zaferi’ni kutladı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kayseri’de 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 101’inci yıldönümü, Valilik tarafından düzenlenen resepsiyon ile kutlandı. Resepsiyona katılan Adalet ve Kalkınma Partisi Milletvekili Bayar Özsoy ve Murat Cahid Cıngı, Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkan Yardımcısı Niyazi Ünalmış 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı kutladı.
30 Ağustos 1922’de Dumlupınar’da zaferle taçlandırılan Kurtuluş Savaşı zaferinin 101’inci yıldönümü için Kayseri Valiliği tarafından resepsiyon düzenlendi. Resepsiyona Vali Gökmen Çiçek, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Haldun Taşan, Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, kaymakamlar, milletvekilleri, ilçe belediye başkanları, siyasi partilerin il başkanları, il müdürleri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, protokol üyeleri, gaziler, şehit ve gazi yakınları katıldı. Atalarımızı muhteşem taarruzun yıldönümünde minnetle yad ettiğini söyleyen AK Parti Milletvekili Murat Cahid Cıngı, “Ülkemiz tarihi açısından yine gururlu bir gün yaşıyoruz, yine muhteşem bir an yaşıyoruz. Atalarımızın bize bıraktığı bu cennet toprakların muhteşem taarruzunun yıldönümünde atalarımızı rahmetle, minnetle yad ediyoruz. Bu topraklarda ilelebet halkıyla, devletiyle bütünleşmiş bir şekilde ilelebet yaşamayı ve sonsuza kadar da bu toprakların Türk yurdu olarak devam edeceği günler nasip etsin diyoruz” dedi.
‘AĞUSTOS AYI ZAFERLERLE ANILIR’
Ağustos ayının Türk tarihinde zaferler ile anılan bir ay olduğunu söyleyen AK Parti Milletvekili Bayar Özsoy, “Ağustos ayının Türk tarihinde çok büyük önemi var, Ağustos ayı zaferler ile andığımız bir ay, Türk’ün Anadolu’ya girişinin başlangıcı ve 30 Ağustos da Kurtuluş Savaşı’nda kazandığımız en büyük zafer. 26 Ağustos da hakeza öyle, burada bulunmaktan çok mutluyum, inşallah Anadolu bin yıldır olduğu gibi mahşere kadar Türk yurdu olarak kalacaktır. Buna gönülden inanıyorum, bütün vatandaşlarımızın da 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı kutluyorum, daha nice 30 Ağustoslarda buluşmak ümidiyle herkese saygılarımı sunuyorum” diye konuştu.
Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının hakları ödenemez mücadeleleri sonucunda bu zaferi kutladıklarını belirten CHP Hukuk İşlerinden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Niyazi Ünalmış, “Evrensel liderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının hakkı ödenemez mücadeleleri sonucunda büyük taarruz ile başlayan ve zaferle sonuçlanan bir sürecin kutlamasını yapıyoruz bugün. Gururluyuz, mutluyuz. ‘Zafer, zafer benimdir diyebilenlerindir’ sözünü yineleyerek burada olduğumuzu ifade ediyorum. Herkesin 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı kutluyorum” dedi.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.