DOLAR 32,5262 0.26%
EURO 34,8771 0.34%
ALTIN 2.444,760,28
BITCOIN 20704340,83%
Kayseri
25°

KAPALI

04:27

İMSAK'A KALAN SÜRE

X

AKMESCİT DE ÇEVRE TEMİZLİĞİ

BÜNYAN BELEDİYESİ AKMESCİT MAHALLESİ'NDE ÇEVRE TEMİZLİĞİ YAPTI Bünyan Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Akmescit mahalle girişine gelişi güzel atılan moloz ve diğer atıkları temizledi. Bünyan Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri Belediye Başkanı Özkan Altun'un ilçede her mahallenin temiz ve bakımlı olması için verdiği talimatlar ile yoğun çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Müdürlük ekipleri, gerçekleştirdiği saha çalışmasında Akmescit mahalle girişine atılan,çevre ve görüntü kirliliği oluşturan moloz ve diğer atıkları temizledi. Bölgede yeniden aynı görüntülerin ortaya çıkmaması için gerekli önlemlerin alınacağı belirtildi

ABONE OL
Eylül 24, 2022 16:31
0

BEĞENDİM

ABONE OL

BÜNYAN BELEDİYESİ AKMESCİT MAHALLESİ’NDE ÇEVRE TEMİZLİĞİ YAPTI
Bünyan Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Akmescit mahalle girişine gelişi güzel atılan moloz ve diğer atıkları temizledi.
Bünyan Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri Belediye Başkanı Özkan Altun’un ilçede her mahallenin temiz ve bakımlı olması için verdiği talimatlar ile yoğun çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.
Müdürlük ekipleri, gerçekleştirdiği saha çalışmasında Akmescit mahalle girişine atılan,çevre ve görüntü kirliliği oluşturan moloz ve diğer atıkları temizledi.
Bölgede yeniden aynı görüntülerin ortaya çıkmaması için gerekli önlemlerin alınacağı belirtildi

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.