DOLAR 32,4796 0.09%
EURO 34,8675 0.11%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN %
Kayseri
25°

KAPALI

04:27

İMSAK'A KALAN SÜRE

X

AKMESCİT DE BELEDİYE ÇALIŞMALARI

AKMESCİT MAHALLESİ MIÇKIR YOLU MEVKİİNDE YENİ DÜZENLEME Bünyan Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Akmescit Mahallesi'nde sel yatağı güzergâhında bulunan ve bu nedenle özellikle yağışlı havalarda vatandaşların mağduriyet yaşadığı Mıçkır yolu mevkiinde yaya kaldırımı, panel duvar ve yol genişletme çalışması yapıyor. Betonarme hatıl ve duvar yapımı için zemin tesviye ve hafriyat kaldırma işlemi yapan Bünyan Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Büyükşehir Belediyesi ekipleri ile koordineli yürüttüğü çalışmayla panel duvar yapımını kısa sürede tamamdı. Fen işleri Müdürlüğü ekipleri bordür taşı döşeme ve dolgu işlemlerinin tamamlarken kilit parke yaya kaldırımı yapım çalışmalarına devam ediyor.

ABONE OL
Eylül 24, 2022 16:08
0

BEĞENDİM

ABONE OL

AKMESCİT MAHALLESİ MIÇKIR YOLU MEVKİİNDE YENİ DÜZENLEME
Bünyan Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Akmescit Mahallesi’nde sel yatağı güzergâhında bulunan ve bu nedenle özellikle yağışlı havalarda vatandaşların mağduriyet yaşadığı Mıçkır yolu mevkiinde yaya kaldırımı, panel duvar ve yol genişletme çalışması yapıyor.
Betonarme hatıl ve duvar yapımı için zemin tesviye ve hafriyat kaldırma işlemi yapan Bünyan Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Büyükşehir Belediyesi ekipleri ile koordineli yürüttüğü çalışmayla panel duvar yapımını kısa sürede tamamdı.
Fen işleri Müdürlüğü ekipleri bordür taşı döşeme ve dolgu işlemlerinin tamamlarken kilit parke yaya kaldırımı yapım çalışmalarına devam ediyor.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.