DOLAR 32,3784 0.05%
EURO 34,7837 -0.05%
ALTIN 2.395,43-0,05
BITCOIN %
Kayseri
13°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X

Akkışla da park çalışmaları

AKKIŞLA’DA HİZMETLERİN ARDI ARKASI KESİLMİYOR İlçemizde bulunan sulama kanallarının Büyükşehir Belediyemizin destekleriyle su kaybını önlemek ve kanal temizliği işini en aza indirmek için kapalı sistem çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. Projenin 17 kilometrelik kısmı önümüzdeki günlerde tamamlanacak. İlçe mezarlıklarında da düzenleme çalışmaları devam ediyor. Özellikle Cennet Vatanımız uğruna canlarını feda eden evlatlarımızın mezarlarını daha fazla hassasiyet gösteriliyor. Şehit Piyade Uzman Çavuş Osman Aydın’ın kabri bulunan mezarlığın çevre düzenleme çalışmasını yerinde inceleyen Başkan Arslan “Bu aziz topraklarda yaşayan milletin refahı için canlarını feda eden şehitlerimizin kabirleri başta olmak üzere tüm kabristanlarımızı düzenliyoruz. Bugün burada atıl duvarlarından başlayarak görünümlerini daha da güzelleştireceğiz.” Diyerek kabristanda dua etti. Diğer bir çalışmamız olan atıl durumda olan Girinci Mahallesinin Meydan düzenleme çalışması. Cami duvarlarının beton çalışmasını yerinde inceleyen Başkan Arslan” Bu çalışma ile atıl görünümde olan meydan daha düzenli görünecek ve mahallelilerin daha çok kullanacağı alanlar inşa edeceğiz. Bunların bir kısmı şöyle: 1. Abdesthane, şadırvan ve taziye evi inşaatı 2. Her yağışta etkilenen mahalle meydanında dere ıslahı çalışması 3. Mahalle çeşmesi 4. Çocuk oyun parkı 5. Cami bahçesi ve duvarının düzenlenmesi Bunlar gibi çalışmalarla mahallemize güzel bir meydan kazandıracağız inşallah.” Diyerek mahallelilere hayırlı olsun dileklerini iletti.

ABONE OL
Eylül 24, 2022 13:03
0

BEĞENDİM

ABONE OL

AKKIŞLA’DA HİZMETLERİN ARDI ARKASI KESİLMİYOR

İlçemizde bulunan sulama kanallarının Büyükşehir Belediyemizin destekleriyle su kaybını önlemek ve kanal temizliği işini en aza indirmek için kapalı sistem çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. Projenin 17 kilometrelik kısmı önümüzdeki günlerde tamamlanacak.

İlçe mezarlıklarında da düzenleme çalışmaları devam ediyor. Özellikle Cennet Vatanımız uğruna canlarını feda eden evlatlarımızın mezarlarını daha fazla hassasiyet gösteriliyor. Şehit Piyade Uzman Çavuş Osman Aydın’ın kabri bulunan mezarlığın çevre düzenleme çalışmasını yerinde inceleyen Başkan Arslan “Bu aziz topraklarda yaşayan milletin refahı için canlarını feda eden şehitlerimizin kabirleri başta olmak üzere tüm kabristanlarımızı düzenliyoruz. Bugün burada atıl duvarlarından başlayarak görünümlerini daha da güzelleştireceğiz.” Diyerek kabristanda dua etti.

Diğer bir çalışmamız olan atıl durumda olan Girinci Mahallesinin Meydan düzenleme çalışması. Cami duvarlarının beton çalışmasını yerinde inceleyen Başkan Arslan” Bu çalışma ile atıl görünümde olan meydan daha düzenli görünecek ve mahallelilerin daha çok kullanacağı alanlar inşa edeceğiz. Bunların bir kısmı şöyle:

1. Abdesthane, şadırvan ve taziye evi inşaatı

2. Her yağışta etkilenen mahalle meydanında dere ıslahı çalışması

3. Mahalle çeşmesi

4. Çocuk oyun parkı

5. Cami bahçesi ve duvarının düzenlenmesi

Bunlar gibi çalışmalarla mahallemize güzel bir meydan kazandıracağız inşallah.” Diyerek mahallelilere hayırlı olsun dileklerini iletti.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.