DOLAR %
EURO %
ALTIN
BITCOIN 2061705-0,50%
Kayseri
26°

KAPALI

04:27

İMSAK'A KALAN SÜRE

X
Akkışla Belediye Başkanı öğrencilere kırtasiye seti hediye etti

Akkışla Belediye Başkanı öğrencilere kırtasiye seti hediye etti

ABONE OL
Eylül 13, 2023 16:30
Akkışla Belediye Başkanı öğrencilere kırtasiye seti hediye etti
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Akkışla Belediye Başkanı Ayhan Arslan, Atatürk Anaokulu, İlkokulu ve Ortaokulu’ndaki öğrencilere kırtasiye seti hediye etti.

Akkışla Belediyesi, 2023-2024 eğitim öğretim yılının başlangıcında okullardaki öğrencilere kırtasiye desteği vermeyi sürdürüyor. Akkışla Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından hazırlanan 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Kutlama Programının ardından, ilçede eğitim gören çocuklar için kırtasiye seti hazırlandı. Hazırlanan hediyeleri köy okullarındaki minik öğrencilere, Akkışla Belediye Başkanı Ayhan Arslan ve Akkışla Kaymakam Vekili Fatih Güner dağıttı.

Başkan Arslan ilk olarak Anaokulu ve İlkokulu’ndaki öğrencileri ziyaret ederek minik öğrencilere kırtasiye setlerini verdi. Arslan daha sonra Atatürk Ortaokulu’ndaki öğrencilere hediyeler dağıttı. Minik öğrenciler, hediyelerden dolayı Başkan Arslan’a teşekkür etti. Akkışla Belediye Başkanı Ayhan Arslan ise yeni eğitim öğretim yılının öğrencilere, öğretmenlere ve velilere hayırlı olmasını diledi.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.