DOLAR 32,4490 0%
EURO 34,8158 -0.13%
ALTIN 2.433,09-0,07
BITCOIN 20564380,12%
Kayseri
24°

KAPALI

13:06

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

X
AKAR:UKRAYNA İLE KOORDİNELİ ÇALIŞIYORUZ

AKAR:UKRAYNA İLE KOORDİNELİ ÇALIŞIYORUZ

Millî Savunma Bakanı Hulusi Akar, Mariupol’deki tahliyelere yönelik çalışmalara ilişkin, “Rusya ve Ukraynalı yetkililerle koordineli olarak çalışmalarımız devam ediyor. Kısa zaman içerisinde olumlu gelişmeler bekliyor, temenni ediyoruz.” dedi.

ABONE OL
Eylül 25, 2022 11:52
AKAR:UKRAYNA İLE KOORDİNELİ ÇALIŞIYORUZ
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Millî Savunma Bakanı Hulusi Akar, gazetecilerin Ukrayna’daki tahliye çalışmalarına ilişkin sorularını yanıtladı.

“Mariupol’deki sivil ve yaralı Türk ve diğer ülke vatandaşlarının denizden tahliyesi konusunda gemi desteği verebiliriz.” açıklaması hatırlatılarak son durumun sorulması üzerine Bakan Akar şunları söyledi:

“Ukrayna’ya insani yardımların ulaştırılması, bunun yanı sıra Ukrayna’daki başta Türk vatandaşlarımız olmak üzere diğer ülke vatandaşlarının da emniyetle Türkiye’ye tahliyesini sağlamak maksadıyla Rusya ve Ukraynalı yetkililerle koordineli olarak çalışmalarımız devam ediyor. Kısa zaman içerisinde olumlu gelişmeler bekliyor, temenni ediyoruz.”NATO Daimî Mayın Karşı Tedbirleri Görev Grubu-2’de görevli TCG ANAMUR mayın avlama gemimiz, Doğu Akdeniz’de NATO Daimî Deniz Görev Grubu-2 unsurları ile “Deniz Eğitimleri” icra etti.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.