DOLAR 32,4497 0.14%
EURO 34,8211 -0.09%
ALTIN 2.397,700,05
BITCOIN 19093081,91%
Kayseri
13°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X
AKAR, MEMLEKETİ KAYSERİ DE

AKAR, MEMLEKETİ KAYSERİ DE

Millî Savunma Bakanı Hulusi Akar, beraberinde Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Güler, Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Musa Avsever, Deniz Kuvvetleri Komutanı Oramiral Adnan Özbal, Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Hasan Küçükakyüz ve Bakan Yardımcısı Muhsin Dere ile “Kayseri Uçak Fabrikası” kitabının 2’nci Hava Bakım Fabrika Müdürlüğünde düzenlenen tanıtım etkinliğine katıldı.

ABONE OL
Eylül 25, 2022 12:13
AKAR, MEMLEKETİ KAYSERİ DE
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Etkinlikte konuşan Bakan Akar, sanayiden ticarete, turizmden eğitime birçok alanda öncü olan Kayseri’nin, kültür ve bilim dünyasına bir eser daha kazandırmasından duyduğu memnuniyeti ifade ederek sözlerine başladı.

“Kayseri Uçak Fabrikası” kitabının ortaya çıkmasında emeği geçenleri kutlayan Bakan Akar, “Şehirlerin ruhunu yansıtan, şehirlerle özdeş hâle gelen önemli semboller vardır. 2’nci Hava Bakım Fabrikamız da Kayserimizle özdeşleşen sembollerden biridir. Ülkemizin ve Kayserimizin yüz akı olan fabrikamız tarihinden gelen tecrübeyle savunma ve havacılık sanayimizin öncü ve köklü bir kuruluşu olarak faaliyetlerini başarıyla sürdürmekte; kalifiye personeli, çalışmaları, imkân ve kabiliyetleri ile yerli ve millî savunma sanayi hedeflerimize ulaşmamıza büyük katkı sağlamaktadır.” ifadelerini kullandı.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.